Λίγη φύση ακόμη όπως την ζούμε και την θαυμάζουμε...!!!!

BIOSAVE
Biotechnology
Environment


προφητειες .jpgΜέρος πρώτο
Από έναν προφήτη; Όχι ακριβώς αλλά από τον Μικρό Ήρωα Δικαίο Γεώργιο.
Θα σας μεταφέρω με απλά και κατανοητά λόγια, την απτή πραγματικότητα των πραγμάτων που μας περιμένει και τα μελλούμενα που θα μας συμβούν. Για να ξέρουμε τη μας περιμένει και να λάβουμε της σωστές αποφάσεις που μια είναι η πιο σημαντική! Να γυρίσουμε πίσω στης άξιες και της παραδώσεις μας και να είμαστε κοντά στην εκκλησία και στον Χριστό!
Δεν είμαι προφήτης!
Δεν είμαι προφήτης και δεν κάνω το μέντιουμ, είμαι ένας έξυπνος άνθρωπος με πολύ...
υψηλό δείκτη νοημοσύνης και παιδί της εκκλησίας. Ασχολούμαι με της προφητείες, κάνω γεωπολιτικές αναλύσεις, ελπίζω να διαβάσατε την προηγούμενη.

Κάνω μελέτες που πάνω από το 90% έχουν θέμα τα όπλα, τα οπλικά συστήματα και θέματα που αφορούν το υπουργείο εθνικής άμυνας. Αν και συνήθως ασχολούμαι με την σχεδίαση νέων δικής μου σχεδίασης οπλικών συστημάτων! Έχω 270 μελέτες, γράφω βιβλία και φυσικά ποιήματα, αν και ο ελεύθερος χρόνος μου είναι εξαιρετικά περιορισμένος, οποίος έχει οικογένεια ξέρει.

Τον Νίκο Λυγερό τον ξέρετε, εγώ είμαι η αντίθετη περίπτωση από αυτόν, κάθε άνθρωπος με τις ικανότητες του. Φυσικά οι κυβερνώντες σε αυτή την χώρα δεν συμπαθούν ανθρώπους με μεγάλες ικανότητες και βάζουν εμπόδια στο να μην αναρριχηθούν στην εξουσία και όχι μόνο. Αλλά εμένα η εξουσία δεν με ενδιαφέρει, ούτε και τα χρήματα φυσικά! Προτιμώ να ζω σαν καλόγερος στον κόσμο, κάτω από την σκεπή του Χριστού και της Παναγίας. Όσο για αυτούς που έχουν την εξουσία που με πολεμούν τόσα χρόνια και μου βάζουν εμπόδια, είναι οι έχοντες και κατέχοντες τις θέσεις στην Ελλάδα.

Δεν πολεμούν εμένα μόνο αλλά πολύ κόσμο, τα διαφορετικά μυαλά που θα ανέβαζαν την χώρα ψηλά και το κάνουν αυτό γιατί δεν θέλουν να τους αφήσουν να βοηθήσουν την πατρίδα τους, στέλνοντας τους στο περιθώριο. Αν δεν υπήρχαν τα BLOGS, ούτε ο Νίκος Λυγερός θα είχε γίνει γνωστός και η τηλεόραση το μόνο που κάνει είναι να φοβίζει και να τρομοκρατεί των κόσμο. Περνώντας αυτά που θέλουν μόνο και όχι αλήθειες, εξυμνώντας μόνο την καταστροφή και τiς κακές πράξεις. Καλές πράξεις γίνονται συνέχεια αλλά απαγορεύεται να τiς μάθουμε, μόνο για βία ληστείες και δολοφονίες μαθαίνουμε.
Φυσικά και ότι δεν υπάρχει ελπίδα σε αυτή την χώρα. Ότι θα πτωχεύσει η χώρα το λέω από το 1993 και είναι γραμμένο στο ιντερνέτ από το 2008, δεν χρειάζεσαι να είσαι προφήτης για να δεις τα αυτονόητα. Δηλαδή το πόσο ανέβαινε κάθε χρόνο το εξωτερικό χρέος που κανένας δεν το αποπλήρωνε, αλλά συνέχιζε να δανείζεται η χώρα μπαλώνοντας τρύπες!

Έτσι λοιπόν οι καλοί άνθρωποι στο περιθώριο και αν είναι της εκκλησίας ακόμα περισσότερο. Αν είναι επιστήμονες και έχουν τΙς δυνατότητες να βάλουν ένα λιθαράκι για να σωθεί αυτή η χώρα, πρέπει να εξοντωθούν και να μπουν στο περιθώριο.

Κανένας να μην τους ξέρει και κανένας να μην τους δώσει μια ευκαιρία με άνωθεν εντολές και με απειλή ροπάλου, ότι αν το κάνεις θα χάσεις την θέση σου! Αυτό αντιμετωπίζω 18 χρόνια τώρα από το 1993 και όχι μόνο εγώ. Το ίδιο και χιλιάδες επιστήμονες που αναγκάστηκαν να φύγουν και να πάνε στο εξωτερικό, όπου εκεί προοδεύουν και μεγαλουργούν. Στην Ελλάδα όλες οι πόρτες είναι κλειστές, όπως για μένα είναι κλειστές οι πόρτες των ελληνικών πολεμικών βιομηχανιών, φτάνεις μέχρι τις γραμματείς τους.

Όσο για τους έχοντες και κατέχοντες της υψηλές θέσεις, όλο απουσιάζουν σε αλλεπάλληλες συσκέψεις! Που αν το έκαναν πραγματικά θα είχε πάει η χώρα ψηλά, αλλά προτιμούν να κοιμούνται στα γραφεία τους και φυσικά οι πόρτες του υπουργείου εθνικής άμυνας είναι κλειστές. Δηλαδή σε απαξιώνουν με τον τρόπο τους, κανένας δεν σε ξέρει! Δεν σε είδαμε και δεν σε μάθαμε, ούτε λάβαμε ταe-mail  σου, ούτε τα ΦΑΞ που μας έστειλες, ούτε τiς συστημένες επιστολές που μας έστειλες!

Αλλά ας αφήσουμε εμένα και ας συνεχίσουμε. Αλλά τα λέω αυτά όχι για να παραπονεθώ σε αυτούς που με διαβάζουν, αλλά για να καταλάβετε τα χάλια αυτής της χώρας. Πώς να σου δώσει μια ευκαιρία το ανθρωπάκι που αναρριχήθηκε σε μια υψηλή θέση, χωρίς να το αξίζει; Με μόνο εφόδιο πόσο καλός αγωνιστής ήταν για το κόμμα μας, με τiς γνωριμίες και κολλητός του υπουργού; Όταν τρέμει μήπως κάποιος άλλος που αξίζει, μπορεί να του πάρει την θέση; Που δεν την αξίζει γιατί δεν έχει κανένα τυπικό προσόν και είναι άσχετος με το αντικείμενο!
Γιατί δεν πάει μπροστά αυτή η χώρα!
προβαρο_λυκος.jpgΓια αυτό και αυτή η χώρα δεν πάει μπροστά, αλλά οδεύει για την καταστροφή, για τα όργια σπάταλης και προσλήψεων! Έχουν χαθεί τρομερά ποσά που κατέληξαν στης τσέπες ημετέρων, ενώ θα μπορούσαν να σώσουν την χώρα.
Τα ΚΕΚ Κέντρα Ελευθέρων Κλεφτών ή αλλιώς Κέντρα επιστημονικής Κατάρτισης, ήταν ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτά, ήταν και είναι οι μη κυβερνητικές οργανώσεις που άρπαξαν πακτωλούς χρημάτων!

Σπαταλήθηκαν τεράστια ποσά στους αγρότες και σε επιδοτήσεις ανέργων που τα έφαγαν οι επιτήδειοι! Έγινε το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου και μετά τα δομημένα ομόλογα. Μετά ή και πριν αγοράστηκαν τα οπλικά συστήματα με απευθείας αναθέσεις σε υψηλές τιμές, με μόνο γνώμονα τη μίζα θα έπαιρναν. Για να καταλάβετε την διαφορά και το πόσο έξυπνοι ήταν και είναι οι δικοί μας πολιτικοί, θα τους συγκρίνουμε με τους χαζούς και απολίτιστους τούρκους. Ναι και οι τούρκοι αγόρασαν οπλικά συστήματα και πήραν μίζες μεγαλύτερες από τους δικούς μας και πολεμική βιομηχανία έφτιαξαν!

Γιατί έκαναν τρεις ή και περισσότερους διαγωνισμούς για την απόκτηση του ίδιου οπλικού συστήματος. Οπότε και η μίζα ανέβαινε και τα ανταλλάγματα για την πολεμική βιομηχανία τους. Ήταν αναγκασμένοι οι ξένοι στον επόμενο διαγωνισμό, να δώσουν και μεγαλύτερη μίζα και μεγαλύτερα ανταλλάγματα. Αλλά οι τούρκοι αν δεν ήταν ευχαριστημένοι με τις μίζες και τα ανταλλάγματα, ακύρωναν τον διαγωνισμό και τον επανα προκήρυσσαν πάλι από την αρχή. Έφτασαν στο σημείο να κάνουν 5 διαγωνισμούς για το ίδιο οπλικό σύστημα, αλλά αυτά δεν τα έβλεπαν οι ξύπνιοι δικοί μας.

Οι τούρκοι το ίδιο έκαναν και στα δημόσια έργα, ενώ εδώ τα δώσαμε στους ημέτερους καναλάρχες με το τριπλάσιο κόστος, γιατί χρειαζόμαστε την στήριξη τους για να κρατήσουμε την εξουσία.
Το ίδιο κάναμε με τα διόδια και την παραχώρηση των δρόμων. Δηλαδή των εθνικών οδών σε αυτούς, πήραν τα λεφτά και δεν έβαλαν ούτε ένα ευρώ από την τσέπη τους. Συνεχίζουν να εισπράττουν διόδια και δεν συνεχίζουν να φτιάχνουν τους δρόμους! Ξέρετε πόσα εισπράττουν από τα διόδια Ελευσίνας- ισθμού, Ζευγολατιού- Πάτρας; Και πόσα πληρώνουν σε μισθούς πείνας; Τα άλλα τι τα κάνουν;

Αναφερόμαστε σε καθαρά έσοδα που ξεπερνούν τα 60 εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο! Βάζοντας μέσα στα έξοδα και ένα πόσο των 10 εκατομμυρίων ευρώ, για της αμοιβές των υψηλά ισταμένων στελεχών της εταιρίας! Θα μπορούσαν κάλλιστα να διαθέσουν ένα πόσο 20 εκατομμύρια ευρώ για της επισκευές των δρόμων και 40 εκατομμύρια ευρώ για να συνεχίσουν τα έργα! Αλλά αυτά έχουν σταματήσει για περισσότερο από έναν χρόνο και δεν μιλάει κανείς;
Βάλτε κόσμο στο δημόσιο!
μαζί τα φάγαμε.jpgΌσο για το όργιο προσλήψεων από όλες τις κυβερνήσεις έγινε, αλλά επί Σημίτη ξεπέρασε κάθε όριο. Οι μισοί δημόσιοι υπάλληλοι μπήκαν επί των ημερών του, δηλαδή το 50% από το 1996 μέχρι το 2004! Οι προσλήψεις σε μια χρονιά ξεπέρασαν της 120 χιλιάδες! Μαζί με τις εντολές στης τράπεζες να δίνουν δάνεια και κάρτες σωρηδόν και άρχισε το όργιο σπάταλης των ελλήνων. Τα συνολάκια οι κύριες, τα ακριβά αυτοκίνητα οι κύριοι. Αφού βρήκαμε και μια θέση στο δημόσιο και αξίζουμε και μας κοιτάνε τώρα όλοι, να πάμε και στα BODYLINE να φτιάξουμε τους πισινούς μας και να βάλουμε και τα στριγκ και το αποκαλυπτικό μαγιό!

Ε μα να έχει η διπλανή μας καλύτερα πισινά από εμάς και να μας παινεύεται ότι όλοι οι άντρες αυτή κοιτάνε! Σιγά μωρέ γιατί να μην έχουμε και έναν γκόμενο να καμαρώνουμε, ότι έχουμε πολλά κρυφά προσόντα και ξέρουμε να κουνάμε καλά την αχλαδιά! Μα δεν πήγαν πίσω και οι κύριοι κοιλαράδες, έτρεξαν στα γυμναστήρια και αγόρασαν BMW, ε να μην βρούμε καμία γκόμενα και εμείς! Όσο για τα λεφτά ας είναι καλά τα εορτοδανεια και τα διακοποδάνεια και οι πιστωτικές κάρτες, έχουμε να χαλάσουμε αβέρτα γιατί και η γκόμενα θέλει και τα δωράκια της!

Έτσι πήγαιναν όλο για καφέ εν ώρα υπηρεσίας και για κανένα κρεβάτι να κάνουν τα όργια! Δυστυχώς τα λέω ωμά αλλά έτσι έγιναν τα πράγματα. Τι περίμεναν να έκαναν αυτοί οι χαμηλού επιπέδου άνθρωποι μόλις μπήκαν στο δημόσιο; Σήκωσαν ψηλά τον αμανέ και νόμιζαν ότι κάποιοι ήταν. Έτσι ούτε δούλεψαν και κακή συμπεριφορά είχαν στον κόσμο που νόμιζαν ότι θα τους εξυπηρετούσαν και διέλυσαν μόνοι τους τις οικογένειες τους, άφησαν τα παιδιά τους στον δρόμο.

Πάρε παιδί μου λεφτά, φάει καμία πίτα ή πίτσα και άφησε με ήσυχο! Δες τηλεόραση βίντεο, μπες στο ιντερνέτ να περάσεις την ώρα σου. Εγώ θα βγω με τις φίλες μου και εγώ με τους φίλους μου, πατεράδες και μανάδες για τα σκουπίδια! Βγήκε και το βιάγκρα και τώρα πια και οι πενηντάρηδες είναι καλοί γκόμενοι, πηδάνε καλά. Όσο για τις κύριες μιλήσαμε τα κωλαράκια έτοιμα για πήδημα! Θεέ μου συγχώρεσε με, με αυτά που γράφω και η εκκλησία είναι κακή, το ίδιο και οι παπάδες. Μα που έχουν μείνει αυτοί στον μεσαίωνα;

Ε καλοκαίρι ήρθε δεν πρέπει να τα βγάλουμε όλα έξω; Ζεσταινόμαστε δεν βλέπεις πόσο άναψε ο πισινός μας; Τα χάλια μας τα μαύρα δυστυχώς και το χειρότερο είναι, ότι έτσι πήραν από εμάς παράδειγμα και τα παιδιά μας! Δεν ντρεπόσαστε μωρέ, δεν κοκκινίζετε τι γονείς είσαστε; Μην σας αρπάξω από το τσουλούφι και σας ξεκολλήσω τα αυτιά, αλλά θέλετε δεν θέλετε θα βάλετε μυαλό, γιατί θα πεινάσετε για να γίνετε άνθρωποι, γιατί έτσι το αποφάσισε ο θεός για να σας σώσει. Δεν θα συνεχίσω είναι ώρα να πάμε σε σοβαρότερα θέματα και να μάθουμε ότι από εδώ και πέρα τι θα μας συμβεί, αυτά τα έχω πει και παλιότερα. Αλλά τι να κάνω να μην σας τα πω;

Ότι όταν έφυγε η χούντα είχαμε 0 δημόσιο χρέος και 180,000 δημόσιους υπαλλήλους! Όταν μετά από 7 χρόνια έφυγε ο Καραμανλής, είχαμε 350,000 δημόσιους υπαλλήλους και 4 δισεκατομμύρια ευρώ χρέος, για να μιλάμε με ευρώ! Αλλά ποίος κυβερνάει όλο τον κόσμο;; Που είναι χρεωμένες όλες οι κυβερνήσεις;
Σε 7 οικογένειες που κατέχουν το 97% του πλούτου όλη της γης!

Κάλεσε λοιπόν ένας από αυτούς τον Α. Παπανδρέου και του λέει: θα σε βγάλω στην εξουσία, αλλά και εσύ θέλω να πάρεις δάνεια από εμένα και να μαζέψεις τον κόσμο στις πόλεις! Για να μην είναι αυτάρκης όπως παλιά, καταλαβαίνετε που δεν αγόραζε τίποτα. Δηλαδή να μειωθεί ο αγροτικός πληθυσμός της χώρας και αυτό έκανε ο Παπανδρέου, έφτασε τους δημόσιους υπαλλήλους στους 750,000 χιλιάδες! Φυσικά διόρισε στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και στις ΔΕΚΟ ΟΤΕ, ΔΕΗ, ολυμπιακή, ΕΡΤ, ΕΥΔΑΠ κλπ και διόρισε εκεί γιατί δεν υπήρχαν επιχειρήσεις και βιομηχανίες για να τους διορίσει.

Εξάλλου το έχω πει πολλές φορές για την συγκέντρωση όλων των βαριών βιομηχανιών στην Αθήνα βάση σχεδίου. Έτσι κράτησαν και τις υπερχρεωμένες επιχειρήσεις για να δουλεύουν κουτσά στραβά για να τις κλείσουν μετά από λίγα χρόνια. Φυσικά αναφέραμε τι έγινε επί Σημίτη, δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι οι άνθρωποι που είχαν διοριστεί επί χούντας πήραν τότε σύνταξη και στις ΔΕΚΟ θα εξαιρέσουμε τον ΟΤΕ γιατί ποτέ δεν ανήκε σε αυτές. Κάναμε και την εξυπνάδα της δεκαπενταετίας, έτσι έφυγαν πολλές γυναίκες με πολύ πρόωρη σύνταξη.

Αυτά τα δανειστήκαμε με επιπλέον λεφτά γιατί δεν τα είχαμε για να πληρώνουμε μισθούς και συντάξεις. Από την άλλη μεριά δεν αρπάζαμε τα κονδύλια της ΕΟΚ που μας τα έδινε με το τσουβάλι. Έχοντας τις χαμηλότερες απορροφήσεις σε κονδύλια από κάθε άλλη χώρα. Ενώ είχαμε την δυνατότητα να κάνουμε έργα που απαιτούσαν πολλά χρήματα και ήταν αντιοικονομικά για μας, δεν τα κάναμε. Όπως το μεγάλωμα της διώρυγας της Κορίνθου που από τότε που την έφτιαξε ο Τρικούπης έτσι έμεινε, χωρίς να εκσυγχρονιστεί ποτέ. Δηλαδή να την μεγαλώσουν σε πλάτος και να την εκβαθύνουν.

Έτσι θα μπορούσαν τα μεγάλα καράβια να περνάνε, θα υπήρχε σύνδεση με επιβατικά οχηματαγωγά Πειραιάς- Ιταλία και περισσότερα έσοδα για το κράτος. Στην χειρότερη περίπτωση τα έσοδα θα ήταν τουλάχιστον 10 φορές περισσότερα και ακόμα μεγαλύτερα τα κέρδη! Έτσι ξεκίνησε το σχέδιο αλώσεως και καταστροφής της πατρίδας μας που συνεχίζετε μέχρι σήμερα με την σημερινή κυβέρνηση. Θα το ξετυλίξουμε το κουβάρι υπομονή, άσχετα αν στο τέλος ξεπεράσουμε της 30 σελίδες Α4! Λυπάμαι πολύ που τα κείμενα μου είναι μεγάλα για να διαβαστούν, αλλά δεν βάζω ούτε τα μισά από όσα πρέπει και από όσα ξέρω!

Αλλά στην Ελλάδα το αίσθημα ανασφάλειας κυρίαρχη. Έχουμε την μεγαλύτερη περιουσία στα χέρια των απλών ανθρώπων κτήματα, σπίτια, όσο πουθενά σε καμία άλλη χώρα στον κόσμο και αυτό τους πειράζει και τους ενοχλεί! Έκαναν τεράστιες προσπάθειες να φάνε τα κτήματα των φτωχών ανθρώπων αλλά δεν τα κατάφεραν, φάγανε πολλά πάντως. Τεράστιες εκτάσεις της πήρε το δασαρχείο, αφού έμειναν ακαλλιέργητες και ήταν δια λόγου.
Δηλαδή χωρίς συμβόλαια, όπως τα περισσότερα από τα μισά κτήματα στην Ελλάδα. Μόνο στα προικώα έκαναν το γνωστό προικοσύμφωνο που έτριζαν τα δόντια τους και άφριζαν όταν τα έβλεπαν, γιατί κατοχύρωναν τους ιδιοκτήτες! Για αυτό έδωσαν και τα δάνεια για να υπέρ χρεώσουν τους έλληνες. Όχι τόσο για να μην αντισταθούν αλλά για να τους αρπάξουν της περιούσιες. Αυτός ήταν και ο αντικειμενικός τους σκοπός να χρεοκοπήσουν την χώρα και να χαθούν οι περιούσιες των ελλήνων!

Πρώτα έχασαν τα λεφτά τους με το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, μετά τα αποθεματικά των ταμείων με τα δομημένα ομόλογα, τώρα θα τα χάσουν όλα! Έχει ξεκινήσει ο πόλεμος αλλά δεν ξέρουν τους έλληνες! Ο πόλεμος έχει είδη ξεκινήσει στην Μάνη και οι μανιάτες δεν έχουν χάσει ποτέ! Για τα κτήματα που λέγαμε δια λόγου, ότι είναι δασικά και ανήκουν στο κράτος σαν την συνεχεία της οθωμανικής αυτοκρατορίας! Ενώ οι τούρκοι δεν πάτησαν ποτέ στην Μάνη, ούτε στα ορεινά μέρη της Ελλάδας που έμειναν απάτητα από καταχτητές.

Δηλαδή η Ελλάδα είναι το μεγάλο πρόβλημα γιατί και ορθόδοξο κράτος είναι και μεγάλη περιουσία έχει. Τρομερά αποθέματα σε χρυσό, φυσικό αέριο, πετρέλαιο σπάνια μέταλλα και μικρό ιδιοκτήτες. Ο τουρισμός έκανε και κακό αλλά και καλό, κράτησε κόσμο στα νησιά και αλλού αλλιώς θα είχαν ερημωθεί! Αυτό που τους πειράζει είναι ότι ο έλληνας δεν πάει σε μεγάλες τουριστικές μονάδες, αλλά σε μικρές και σε ενοικιαζόμενα δωμάτια ή σπίτια! Και εκεί πάλι δεν μπόρεσαν να ελέγξουν τον τουρισμό, να περάσει στα χέρια τους όπως στο εξωτερικό.

Πάντως υπάρχει λύση: γυρίστε στα χωριά σας να σωθείτε πριν είναι πολύ αργά! Άντε συνταξιούχε τι κάθεσαι στην Αθήνα, φύγε τράβα στο χωριό σου να είσαι ασφαλής και να έχεις τον κήπο σου! Φτιάξε και τραχανά, χυλοπίτες, χοιρινό παστό σύγκλινο και ότι άλλο χρειάζεσαι όπως παλιά, πάρε και κότες και γίδες να είσαι αυτάρκης! Και όμως είδατε όμως μέχρι και φόρο βάζουν στα ζωντανά, στις γίδες και το συζητάνε να βάλουν και στις κότες και στα κουνέλια τα καθάρματα! Μα το κάνουν για την φοροδιαφυγή!

Ναι αυτοί τα φάγανε που έχουν δυο, τρεις γίδες και 10-15 κότες, από εκεί έπεσε έξω το κράτος!

Άγιος Κοσμάς Αιτωλός.jpgΚοσμάς Αιτωλός
«θα σας βάλουν φόρους στις κότες και στις πόρτες!» Εκεί βαδίζουμε, θέλουν να μας εξοντώσουν και δεν θα σταματήσουν αν δεν το καταφέρουν. Δεν τους νοιάζει πόσοι θα πεθάνουν και το λένε δημόσια και λυπάμαι τα κακόμοιρα τα παιδάκια. Πηγαίνετε σε ένα σχολείο και κοιτάξτε τα παιδιά του γυμνάσιου, θα τα δείτε πιο αδύνατα όσο ποτέ! Όχι δεν κάνουν δίαιτα όπως ψευδώς σας λένε, αλλά οι μερίδες φαγητού έχουν περιοριστεί! Ναι δεν λέω ψέματα, ούτε κάνω λάθος και τα παιδιά δυστυχώς φυλάνε τα λεφτά τους όχι για να φάνε, αλλά για να πάνε βόλτα για έναν καφέ! Τι μας περιμένει Θεέ μου λύτρωσε μας φύλαξε τα ταλαίπωρα τα παιδιά!
Οι προφητείες στο σύγχρονο γίγνεσθαι! Μέρος δεύτερο.
Μα πως τα ξέρεις εσύ αυτά που μας γράφεις;
Πολλοί αναρωτιούνται, μα πως τα ξέρει όλα αυτά και θα μας τα πει αναλυτικά; Είπα δεν είμαι προφήτης, στα μοναστήρια πάω, συνομιλώ με γέροντες, αλλά και με ανθρώπους που έχουν άξιες. Για της προφητείες του Κοσμά του Αιτωλού, του Παισίου κλπ, χρόνια ψάχνω να βρω το κουβάρι που τις ενώνει και αυτά που λείπουν από εκεί μέσα.

Έτυχε να τα βρω και να τα ανακαλύψω, γιατί και με γεωπολιτικές αναλύσεις ασχολούμαι. Έχω γράψει πάνω από 30 και το μυαλό μου πιάνει τα ασήμαντα θέματα για πολλούς, τις λεπτομέρειες που λείπουν για να συμπληρωθεί το παζλ. Αλλά ας αφήσουμε τα πολλά λόγια και ας αρχίσουμε. Όλες οι προφητείες αναφέρονται στον πόλεμο με την Τουρκία. Δηλαδή Ελλάδος- Τουρκίας και μετά για την εισβολή των ρώσων που θα καταλάβουν, τα στενά και την Κωνσταντινούπολη. Ότι μετά από σημαντικά γεγονότα που θα συμβούν, θα μας δώσουν οι ρώσοι τα στενά και την Κωνσταντινούπολη!

Αυτά είναι πολύ εύκολο να τα ψάξεις και να τα βρεις στο ιντερνέτ, όσοι δεν τα έχουν διαβάσει. Ναι ο πόλεμος θα γίνει τώρα, δηλαδή στην δεκαετία που διανύουμε. Εγώ θα σας μεταφέρω μια προφητεία που άκουσα και μετά θα αποκρυπτογραφήσω, το τι ακριβώς θα μας συμβεί. Πάντα αναρωτιόμουν όμως, γιατί να έρθουν να χτυπήσουν οι ρώσοι τους τούρκους και να μας βοηθήσουν και δεν μπορούσα να βγάλω συμπέρασμα. Όλοι οι αναλυτές είχαν κολλήσει και φως δεν έβλεπαν, αλλά ας δούμε τη έμαθα από μια καινούργια προφητεία, από έναν νέο γέροντα της εποχής μας.
Ότι υπάρχουν νέοι γέροντες με μεγάλα προσόντα είναι γνωστό.
Τι λέει η προφητεία λοιπόν, με απλά και λίγα λόγια όπως μου την μετέφεραν!
Ότι ο πόλεμος θα αρχίσει όταν στην Ελλάδα έχουμε ακυβερνησία, γιατί κανένα κόμμα δεν θα έχει την εξουσία μετά από εκλογές και στην Τουρκία θα φάνε τον Ερντογάν οι τούρκοι στρατηγοί και θα επιτεθούν! Μια προφητεία που επιτέλους έχει βάση και αληθοφάνεια!

Για χρόνια έψαχνα να βρω τι θα γινόταν και γιατί θα έκαναν επίθεση και θα καταλάμβαναν τα στενά και την πόλη οι ρώσοι και δεν μπορούσαν να βγάλω συμπέρασμα! Επιτέλους μετά από χρόνια τα κατάφερα και ξετύλιξα το κουβάρι, όπως θα καταλάβετε. Φυσικά και δεν θα έκαναν επίθεση στην Τουρκία οι ρώσοι για να βοηθήσουν την Ελλάδα, αλλά για τα δικά τους συμφέροντα. Που τώρα πια είναι τα ποσοστά του πετρελαίου που θα τους δώσουν κατόπιν συμφωνίας!
Θα τα πούμε όλα στην συνέχεια υπομονή!
Τι θα γίνει επιτέλους;
Τέλος ποίο είναι το γενικό συμπέρασμα: ότι δεν ήρθε η ώρα ακόμα του πολέμου! ο Ερντογάν δεν είναι κουτός να πάει σε πόλεμο, γιατί αν το κάνει τότε θα έχουν το πάνω χέρι οι στρατιωτικοί και αυτό δεν το θέλει. Θα φωνάζει σαν το σκυλί, θα στέλνει τα πλοία και τα αεροπλάνα να προκαλούν, αλλά δεν θα επιτεθεί! Θα έρθει όμως η ώρα του πόλεμου δεν θα την γλιτώσουμε, μα σε ένα, μα σε δυο, το πολύ σε πέντε-έξη χρόνια θα έχει γίνει! Και πως θα τα βγάλει πέρα ο Ερντογάν και με τι προσόντα θα διεκδικήσει κάτι στην περιοχή; Αφού δεν έχει τα κατάλληλα όπλα πχ δικινητήρια μαχητικά αεροπλάνα σε μεγάλους αριθμούς! Μα δεν μπορεί να τα αγοράσει; Όχι δεν συμφέρει να τα αγοράσει και από πού; Από τους αμερικάνους αποκλείεται, από τους ρώσους το ίδιο. Εξάλλου αυτοί είναι και οι πιο βασικοί του αντίπαλοι για να διεκδίκησει την κυριαρχία.

Εδώ δεν μπορεί να νικήσει τους έλληνες και η αεροπορία των τούρκων δεν τα καταφέρνει, γιατί οι έλληνες πιλότοι είναι ασυναγώνιστοι στην εναέρια μάχη και αυτό το αναγνωρίζουν όλοι. Υπάρχει και το Ισραήλ που έχει μεγάλη ισχύ σε αεροπορική δύναμη, έτσι προς το παρόν θα φωνάζει και θα απειλεί. Θα απειλεί προσεκτικά με στραμμένα τα μάτια του στην Ελλάδα, μήπως αρπάξει ένα κοκαλάκι. Ξέρει πως τα πράγματα είναι δύσκολα για αυτόν αλλά δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και θα κοιτάξει να βρει την λύση.

Όσο για τα δικινητήρια αεροπλάνα, μόνο το ευρωμαχητικό ταυφουν έχει τις δυνατότητες της μεγάλης εναέριας μάχης και η εταιρία που το κατασκευάζει είναι σε πολύ δύσκολη θέση. Θα περιμένει λοιπόν να βγει το αποτέλεσμα του διαγωνισμου αεροσκαφών της Ινδίας, όπου είναι υποψήφιοι με το γαλλικό Rafaleπου είναι και το φαβορί. Αν δεν επιλέξουν το ευρωμαχητικό οι ινδοί, θα κατεβάσουν τα σώβρακα οι ευρωπαίοι και θα δώσουν τα πάντα σε μια συμφωνία των 100 αεροσκαφών για την Τουρκία.

Από τους πηγαίους κώδικες μέχρι και το 50% να κατασκευαστe;i στην Τουρκία. Δεν αναφερόμαστε σε μια απλή συναρμολόγηση αλλά για την κατασκευή του 50% του αεροσκάφους στην Τουρκία, φυσικά μαζί με τα ανταλλακτικά. Έτσι οι τούρκοι θα στήσουν μονάδα παραγωγής και για να πιέσουν τους αμερικάνους που δεν τους δίνουν όσα θέλουν με το F35! Βέβαια δεν στήνετε μια μονάδα παραγωγής από την μια μέρα στην άλλη, ούτε μπορείς να κατασκευάσεις περισσότερα από 20 αεροπλάνα κάθε χρόνο.

Έτσι θα περιμένουν απειλώντας τους πάντες, βασιζόμενοι στην επερχόμενη ενίσχυση τους σε όλους τους τομείς, ενώ η κατάρρευση της Ελλάδας θα συνεχίζετε! Φυσικά δεν είπα ότι οι τούρκοι θα πάρουν 100 αεροπλάνα, για 60 θα το προσπαθήσουν. Αλλά κανείς δεν θα τους δώσει τόσα πολλά ανταλλάγματα με μόνο 60 αεροπλάνα. Έτσι ο Ερντογάν θα κάνει όχι πίσω, αλλά θα περιμένει την κατάλληλη στιγμή πιέζοντας φυσικά τους πάντες και τα πάντα και ειδικά την Ελλάδα.

Εξάλλου οι συνθήκες και η κατάντια της χώρας μας το ευνοεί! Όσο για τους ευρωπαίους τώρα το δίνουν στην Ιαπωνία με τους πηγαίους κώδικες και όσα θέλουν, γιατί ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Αν δεν αναλάβει κάποιος άλλος να το στηρίξει, τα πάντα τελείωσαν και δεν θα βγάλουν νέα έκδοση, ούτε θα συνεχιστή η παραγωγή! Δεν άκουσαν τους γάλλους οι άγγλοι και την πάτησαν για να κατασκευάσουν μαζί ένα πιο μικρό αεροσκάφος.
Τα χαλιά μας τα μαύρα!
Περικοπές εξοπλιστικών.jpgΕδώ δεν έχουμε 8 εκατομμύρια ευρώ, για να πάρουμε εκατοντάδες δωρεάν μεταχειρισμένα θωρακισμένα οχήματα από την Αμερική που θα ανεβάσουν την μαχητική ισχύ της χώρας. Ναι δεν διαβάσατε λάθος 8 εκατομμύρια ευρώ! Τώρα το ίδιο γίνετε για τα 400 Μ1Α1 άρματα μάχης που μας δίνουν δωρεάν οι αμερικάνοι, δεν έχουμε 6 εκατομμύρια ευρώ για να τα μεταφέρουμε στην Ελλάδα! Όσο και αν απορείτε με αυτά που συμβαίνουν, αντιδρούν οι γερμανοί και οι τρόικα γενικότερα. Γιατί ποιος κάνει κουμάντο στην τρόικα;

Μα οι γερμανοί που δεν συμπαθούν με τίποτα τους έλληνες, αλλά υποστηρίζουν τους τούρκους! Όσο για τα πυρομαχικά των αρμάτων των 120 χιλιοστών, αγοράστηκαν με το ζόρι 12.000 μεταχειρισμένα γιατί είχαμε τα άρματα μας ουσιαστικά άοπλα! Και εδώ βάλανε το χεράκι τους οι γερμανοί ή δικά μας θα πάρετε στην τιμή που γουστάρουμε να σας τα πουλήσουμε ή δεν σας πουλάμε. Αλλά πιάστηκαν εξ απηνής όταν έμαθαν ότι κάποιοι άλλοι ήθελαν να μας πουλήσουν και άλλοι να μας τα δώσουν δωρεάν! Κάθε χρόνος που περνάει η μαχητική ισχύς της αεροπορίας μας μειώνετε.

Τα αεροπλάνα Α7 και F4 θα βγουν εκτός σε μερικά χρόνια και δεν υπάρχει πρόθεση να αντικατασταθούν γιατί δεν υπάρχουν λεφτά! Προβλήματα υπάρχουν με τα F16/30 αλλά και με τα παλιά μιράζ 2000! Αναφερόμαστε για 150 αεροπλάνα που πρέπει να ξεκινήσει η αντικατάσταση τους άμεσα για τα 70-80, για να μην πω ότι έπρεπε να είχε ξεκινήσει πριν από 5 χρόνια! Το ίδιο έπρεπε να είχε γίνει και στο ναυτικό μας, βγάζουμε εκτός τις φρεγάτες μας για να της κανιβαλήσουμε για ανταλλακτικά! Έτσι οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις θα έχουν τα χάλια τους όταν γίνει ο πόλεμος!
Τα λάθη της εξωτερικής μας πολιτικής!
Μερικοί νομίζουν πως η Αμερική θέλει την Τουρκία και την στηρίζει, κάνουν όμως λάθος. Απλώς οι αμερικανοί φέρονται έξυπνα και δεν αποκαλύπτουν της πραγματικές τους προθέσεις. Ήθελαν να διαλύσουν και εμάς αλλά γλιτώσαμε την τελευταία στιγμή, μας γλίτωσε ο θεός και όχι οι άχρηστοι πολιτικοί μας. Ήθελαν και θέλουν αδύναμα κρατίδια χωρίς ισχύ, να λένε ναι στης ορέξεις τους και σε ότι θέλουν! Όχι πως δεν έκαναν λάθος στην περίπτωση της Ελλάδας, αλλά φταίμε και εμείς που δεν είχαμε ταχτεί δίπλα με το Ισραήλ. Που πήγαμε με τους άραβες που δεν μας έδωσαν τίποτα απολύτως. Όσο για το αν κάποιοι αναρωτιόνται γιατί έγινε η εισβολή στην Κύπρο και όλα όσα έγιναν στην περιοχή μας, δεν ξέρουν πραγματικά όλη την αλήθεια.

Όχι δεν θα κατηγορήσω το Ισραήλ όταν βρέθηκε με το πιστόλι στον κρόταφο το 1973 και εμείς γυρίσαμε την πλάτη στους αμερικάνους και δεν αφήσαμε να τους βοηθήσουν με την δικαιολογία: ότι δεν αφήσαμε και τους ρώσους να βοηθήσουν τους άραβες! Μετά όμως δεν μας βοήθησαν οι ρώσοι στην Κύπρο, ούτε ξέχασαν την συμπεριφορά μας αμερικάνοι και εβραίοι και είχαμε το πολυτεχνείο. Ένα στημένο κατασκεύασμα για να πέσει ο Παπαδόπουλος από την εξουσία και μετά η εισβολή των τούρκων στην Κύπρο!

Δεν φταίνε οι άλλοι εμείς φταίμε, ας φερόμαστε πιο έξυπνα. Δηλαδή εγώ άμα ήμουνα εβραίος θα το ξέχναγα; Μια λάθος απόφαση γύρισε την Ελλάδα 20 χρόνια πίσω, γιατί θα είχαμε βγάλει ένα μικρό μέρος των πετρελαίων μας, όσο είχε αποφασιστεί τότε! Δηλαδή τα κέρδη μας από την εξόρυξη του πετρελαίου που θα ήταν το 20% από όσο πετρέλαιο βγαίνει. Θα ήταν περίπου ίσα με την κατανάλωση πετρελαίου της χώρας μας και άλλο τόσο, όσο δηλαδή οι εισαγωγές οπλών! Αν είχε γίνει αυτό τότε θα πεινάγαμε τώρα; Θα βρισκόμαστε σε αυτό το χαλί; Θα είχαμε την ανάγκη να μπούμε στο ευρώ; Όχι, όχι, όχι!

Έτσι ούτε οι επόμενες γεωτρήσεις προχώρησαν όπως είχε προγραμματιστεί και η αντιπαλότητα με την Τουρκία μεγάλωσε! Και δυστυχώς μεγάλωσε και η τότε βοήθεια προς την Τουρκία. Δηλαδή η αναλογία 7/10 που σε εμάς ήταν υψηλότοκα δάνεια FMS για την αγορά οπλών και στην Τουρκία δωρεάν βοήθεια! Μετά που διαλύθηκε η σοβιετική ένωση δεν είχαν ανάγκη την Τουρκία, αλλά πάλι της έκατσε η επίθεση στο Ιράκ. Πάλι ήταν τυχερή και της έκαναν μεγάλα δώρα και 80 αεροπλάνα F16!

Αλλά από τον τελευταίο πόλεμο στο Ιράκ όλα άλλαξαν, θέλουν να την διαλύσουν την Τουρκία αλλά δεν μπορούν. Είναι κάτι που δεν μπορούν να το κάνουν οι κούρδοι μόνοι τους. Αλλά σκεφτείτε κάτι: είναι ποτέ δυνατόν η Αμερική, η χώρα που ίδρυσε το ΝΑΤΟ να επιτεθεί σε χώρα του ΝΑΤΟ; Εκεί πόνταρε και ο Ερντογάν και ρισκάρει και τα παίζει όλα για όλα και καλά κάνει εδώ που τα λέμε, άσχετα αν εμάς αυτό δεν μας συμφέρει. Η τούρκικη βιομηχανία οπλών εξελίσσετε σε ραγδαίους ρυθμούς. Το τούρκικο κατεστημένο τα παίζει όλα για όλα γιατί ξέρει τι θα του συμβεί!

Το σχέδιο Ερντογάν είναι μια νέα πόλη των 500 χιλιάδων κατοίκων μέσα στην Μικρά Ασία, μακριά από τους κίνδυνους. Όπου εκεί θα μεταφερθούν όλες οι πολεμικές βιομηχανίες της χώρας και η ελίτ των τούρκων επιστημόνων. Με προστασία από της νέες ειδικές δυνάμεις που θα αποτελούνται αποκλειστικά από μόνιμους στρατιώτες. Σκοπός είναι να ετοιμαστούν για την δεύτερη αναμέτρηση και να κερδίσουν περίπου όσα εδάφη χάσουν. Όπως έγινε δηλαδή με την Ελλάδα το 1922 και για να το κάνουν αυτό πρέπει να βασίζονται μόνο στους εαυτούς τους!
Εμείς φταίμε για ότι παθαίνουμε!
Αλλά πάλι εμείς φταίμε γιατί θέλαμε να βάλουμε τους τούρκους στην ΕΟΚ και δεν παίξαμε ποτέ τον παράγοντα που μας ευνοούσε! Ότι είναι μια μουσουλμανική χώρα ξεσηκώνοντας τους πάντες, στο ότι είμαστε το ανάχωμα της Ευρώπης. Αντίθετα αφήσαμε να μπουν εδώ μέσα χιλιάδες λαθρομετανάστες χωρίς να αντιδράσουμε! Για πήγαινε στην Αμερική, μπορείς να παραβιάσεις τα σύνορα;
Μπορείς να κάνεις ότι και στην Ελλάδα; Όχι φυσικά γιατί σε φάγανε λάχανο. Αυτά που γίνονται στην Ελλάδα δεν γίνονται πουθενά στον κόσμο, να μην μπορεί η αστυνομία να αντιδράσει και να σκοτώσει κακοποιούς; Να μην είναι το σπίτι σου άσυλο, να σου επιτίθενται να σε σκοτώνουν και να σε βιάζουν μέσα στο ίδιο σου το σπίτι και αν αντιδράσεις και αντισταθείς να σε κλείνουν στην φυλακή! Α ρε αθάνατη ελληνική δικαιοσύνη, ούτε τους πολικούς που έκλεψαν δεν τους βάζεις στην φυλακή. Ούτε τους κλεφτές και τους δολοφόνους, μόνο τον απλό έλληνα και παλιά μόνο τους κομμουνιστές, οι άλλοι όλοι έξω! Αλλά ας συνεχίσουμε! Αν κάναμε σημαία μας τον μουσουλμανικό κίνδυνο, θα είχαμε πολλά οφέλη.

Δεν θα πατούσε κανένας το πόδι του στην χώρα μας κανένας μουσουλμάνος λαθρομετανάστης και θα μας ενίσχυαν οικονομικά. Τώρα όμως με αυτά που κάνουμε βγάζουμε τα μάτια μόνοι μας και ξέρουμε ότι στην Τουρκία χρησιμοποιούν τους λαθρομετανάστες ενάντιων μας και για την μεταφορά των ναρκωτικών! Όλοι τα ξέρουν αυτά ότι ακόμα και οι πολιτικοί και οι στρατιωτικοί. Κάνουν τα στραβά μάτια γιατί μαζεύουν λεφτά που ένα ποσοστό το 50% πάει στην χρηματοδότηση του τούρκικου κράτους και το άλλο καταλήγει στην τσέπη τους.

Τι να πω πια δεν τα ξέρουν; Τόσο ηλίθιοι είναι πια; Αντίθετα τους έφεραν στην Ελλάδα και η εγκληματικότητα γιγαντώθηκε. Το ίδιο πρόβλημα έχουν όλες οι χώρες με τους μουσουλμάνους, αφού το λέει το κοράνι! Ότι άμα δεν είσαι μουσουλμάνος είσαι εχθρός τους και πρέπει να σε σκοτώσουν! Να ήταν μόνο αυτό; Πρέπει να βιάσουν την γυναίκα σου και το παιδί σου, έχουν αυτό το δικαίωμα να το κάνουν χωρίς οίκτο και χωρίς τύψεις! Το 90% των περιπτώσεων βιασμών στης σκανδιναβικές χώρες, το έκαναν μουσουλμάνοι μετανάστες και λαθρομετανάστες που προτιμούν να ζουν με το επίδομα πρόνοιας χωρίς να δουλεύουν!

Στην πράξη τα ποσοστά βιασμών από τον γηγενή πληθυσμό είναι στο 1-2%, έτσι για να καταλάβουμε τη σημαίνει έξαρση της εγκληματικότητας. Αλλά τα ίδια δεν έκαναν και σε εμάς τους έλληνες τόσα χρόνια; Δεν μας σκότωναν και μας βίαζαν; Δεν έκαναν τα ίδια και στους μικρασιάτες το 1922; Ακόμα και στην Κύπρο το 1974; Δεν έκαναν τα τερατόμορφα κτήνη στους αρμένιους που ήταν και αυτοί χριστιανοί, τα ίδια και χειρότερα; Σκότωσαν όλους τους άντρες ακόμα και τα παιδιά! Όσο για της γυναίκες μικρές και μεγάλες δεν τους έφτανε που της βίαζαν, τους έκαναν και ανεξίτηλα τατουάζ για να σημαδέψουν και το κορμί αλλά και την ψυχή τους!

Αλλά οι πολιτικοί μας φταίνε που κυβέρνησαν αυτή την χώρα για χρόνια που δεν είχαν το σθένος να αντιμετωπίσουν τους τούρκους. Μετά τον Αντρέα Παπανδρέου και τον Μάρτιο του 1987 που φτάσαμε σε συνθήκες πόλεμου και οι τούρκοι το έβαλαν στα πόδια, κανείς δεν τόλμησε ούτε να τους απειλήσει, ούτε να ανακηρύξει τα 12 μίλια, ούτε την ΑΟΖ.

Ούτε να τους πει ορθά κοφτά: σταματήστε να στέλνετε εδώ τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες και βουλώστε το επιτέλους. Πάψτε να μας απειλείται γιατί θα πολεμήσουμε και θα σας γυρίσουμε 50 χρόνια πίσω! Αλλά άμα άκουγαν την λέξη πόλεμος στα αυτιά οι έλληνες πολιτικοί μας, τους τρέμανε τα πόδια τους και τα έκαναν επάνω τους! Να μην ξανά ακούσω πως δεν υπήρχαν λύσεις, υπήρχαν και παρά πολλές! Μάλιστα ο Αντρέας Παπανδρέου αν και άρρωστος, έλεγε πως αν δεν είχε διαλυθεί η Ρωσία πολλά θα είχαν αλλάξει προς το καλύτερο για την Ελλάδα.

Γιατί θα τα έπαιζε όλα κορώνα γράμματα και για τα Ίμια είχε ενημερωθεί και ήξερε από τον Βασιλακόπουλο τον αρχηγό της ΕΥΠ. Πρόεδρε ξέρουμε αυτό εμπιστευτική πληροφορία και ο Παπανδρέου απάντησε. Αν το ξέρουμε εμείς, το ξέρουν οι αμερικανοί έξη μήνες νωρίτερα, το ξέρουν και οι τούρκοι και είναι πιο καλά ενημερωμένοι ότι το ξέρουμε από τους αμερικάνους. Αλλά πέθανε και ανάλαβε την εξουσία με διάφορα κόλπα και μαγειρέματα ο Σημίτης και ευχαρίστησε τους αμερικανούς! Αλλά δεν μπορεί να μην είχε αφήσει ούτε σε επιστολή ο Ανδρέας Παπανδρέου ποίον χρίζει διάδοχο του ή ποίος είναι πιο άξιος για διάδοχος του. Μήπως είχε αφήσει και την εξαφάνισαν;

Μήπως την είχε εμπιστευτεί σε κάποιο πρόσωπο για να την μεταφέρει στο κίνημα; Μήπως στον ίδιο του τον γιο! Αλλά ο Αρσένης ήταν εχθρός και όχι φίλος, αλλά ο πιο άξιος γιατί ήταν ο λιγότερος πουλημένος. Δεν θα συνεχίζω να σας μεταφέρω ιστορίες από παλιά, πολλές ξέρω και δεν μιλάω δεν σας τις λέω. Όσο για την Δήμητρα Λιάνη όταν πήγε να ανοίξει το στόμα της, τσουπ εμφανίσθηκε από το πουθενά η κόρη του Παπανδρέου από την Σουηδία και πήρε την μισή σύνταξη και έκατσε στα αυγά της, γιατί θα έχανε και την βίλα!
Οι προφητείες στο σύγχρονο γίγνεσθαι! Μέρος τρίτο.
Ώστε δεν υπήρχαν λύσεις;
Όσο για να μην σας κοροϊδεύει κανείς πως δεν υπήρχαν λύσεις, το λένε για να καλύψουνε την αποτυχία τους. Γιατί δεν έκαναν μια συμφωνία με την Κίνα, το 1993-6 που τότε μας είχε ανάγκη; Μια συμφωνία για 10+10+10 έτη για αγορά από την Ελλάδα πολεμικού υλικού, 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων η κάθε μια δεκαετία, με αποπληρωμή στο 80% με ελληνικά προϊόντα και κυρίως αγροτικά! Θα πετυχαίναμε τιμές κάτω του κόστους και με πολύ συμφέροντες όρους! Όσο για τα κινεζικά όπλα αρκετά από αυτά είναι πολύ καλά και καλύτερα από αυτά που έχουμε! Το ίδιο έκαναν την ίδια περίοδο οι αιγύπτιοι που παρήγγειλαν αεροπλάνα J6 και J7 και τα πλήρωσαν με αιγυπτιακό βαμβάκι!

Έτσι και όπλα θα περνάμε που έτσι και αλλιώς τα είχαμε ανάγκη πχ άρματα μάχης με πυροβόλο των 125 χιλιοστών,ΤΟΜΑ με πυροβόλο των 100 χιλιοστών, αυτοκινούμενα πυροβόλα των 155 χιλιοστών και το σημαντικότερο όλα καινούργια! Πως θα βγάζαμε έξω το πετρέλαιο μας; Χρειαζόμαστε μια στήριξη και το πιο σημαντικό: χρειαζόμαστε ανεξαρτησία στης αγορές οπλών για να μην μας απειλούν πως θα μας κόψουν τα ανταλλακτικά! Αν είχαμε προχώρησει στην συμφωνία, τώρα θα παίρναμε τα όπλα της δεύτερης περιόδου, το 2005 θα ξανακάναμε πάλι ανανέωση της συμφωνίας!

Εγώ πάντως που δεν είμαι στρατηγικός αναλυτής αλλά σχεδιαστής οπλών και στρατιωτικός αναλυτής. Θα μπορούσα να βελτιώσω- εξελίξω πολλά κινεζικά όπλα και τότε είχα κάνει μερικές μελέτες για αυτό το θέμα! Φυσικά εδώ στην Ελλάδα οι έχοντες και κατέχοντες τις θέσεις, τα ξέρουν όλα και δεν βλέπουν την τύφλα στα μάτια τους. Δεν θα το συνεχίσω και δεν θα σας κουράσω, αλλά το 1997 έκανα ένα μεγάλο λάθος! Έκαψα όσα με κόπο είχα σχεδιάσει, γιατί χτύπησα όλες τις πόρτες των μεγάλων ελληνικών αμυντικών βιομηχανιών και του υπουργείου εθνικής άμυνας και δεν τις βρήκα μόνο κλειστές αλλά κάτι χειρότερο, για αυτό η Ελλάδα δεν πάει μπροστά!

Και θα τελειώσω με αυτό: το 2008 είπα ότι η κλήση στο υποβρύχιο 214 Παπανικολής, δεν θα μειωθεί κάτω από 17-18 μοίρες στην επιφάνεια σε συνθήκες υψηλού κυματισμού. Ακόμα και να κόψουν το υποβρύχιο, 7-8 μήνες πριν το ανακοινώσει η κατασκευάστρια εταιρία! Έστειλα και τις προτάσεις μου στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά για να βελτιώσουμε το υποβρύχιο που τις ανακοίνωσα έναν μήνα πριν βγουν στης εφημερίδες, τα άλλα προβλήματα του υποβρύχιου δηλαδή, γιατί θα με χαρακτήριζαν προδότη αν τα έβγαζα στην δημοσιότητα!

Αλλά και άλλες για νέες σχεδιάσεις πλοίων και το αποτέλεσμα ήταν να θέλουν να με διώξουν από την δουλειά μου ή να με στείλουν μετάθεση στο Σουφλί! Τέτοια καλοσύνη ούτε ο εχθρός σου! Έχουν απαγορεύσει στα περιοδικά του αμυντικού χώρου να δημοσιεύσουν κάτι για μένα και αν το κάνουν θα χάσουν την επιχορήγηση! Αν τολμήσει κανένας να με βοηθήσει από τις πολεμικές βιομηχανίες, θα χάσει την θέση του! Όσο για το υπουργείο εθνικής άμυνας απαγορεύονται τα δικά μου E-MAIL, έχοντας κάνει φραγή μηνυμάτων και προσέξτε δεν έχω μια, δυο, τρεις μελέτες αλλά 270! Και περισσότερες από 500 πατέντες!

Αναρωτηθείτε μόνοι σας γιατί πάει κατά διαόλου αυτή η χώρα! Και ποίοι έχουν και κατέχουν τις υψηλές θέσεις. Οποίος θέλει θα σας βάλω στο τέλος τα links για να διαβάσετε της μελέτες μου και περιληπτικά ένα μέρος και αναλυτικά. Αν και είναι παραπάνω από 2.200 σελίδες Α4 όσα έχω βάλει και 2.500 σελίδες Α4 όσα έχω, 5 βιβλία των 500 σελίδων από πλευράς κειμένου!
Λύσεις υπάρχουν!
Θα πούμε για άλλες λύσεις, πως δηλαδή θα βγάζαμε τα πετρέλαια μας;
Δηλαδή πως θα συμβούλευα εγώ τον πρωθυπουργό της χώρας να ενεργήσει, αν ήμουν σύμβουλος του. Φυσικά και θα τα ρισκάραμε όλα για όλα! Αλλά όπως έχω πει πολλές φορές: Υπάρχουν πράγματα που μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για μια μόνο φορά που θα σου δώσουν το πλεονέκτημα.

Αλλά αν τα αναφέρεις, δηλαδή τα γράψεις και τα δημοσιοποιήσεις πάνε χαμένα. Για αυτό και τα κρατάω κρυφά σφραγισμένα στο μυαλό μου. Δεν υπάρχουν πουθενά ούτε σε κρυμμένα χαρτιά, ούτε σε δισκέτες ή σε CD ή σε κάρτες μνήμης. Αυτά δεν πάνε χαμένα ούτε και αν περάσουν 50 χρόνια από τώρα, αλλά θα μπορούν και τότε να εφαρμοστούν. Αλλά ας έρθουμε στο προκείμενο, μπορούσαμε να βγάλουμε τα πετρέλαια μας ναι ή όχι! Ναι αν σκεφτόμαστε ρισκάραμε και φερόμαστε σωστά και έξυπνα. Μα αν το κάναμε θα είχαμε άμεση αντίδραση των τούρκων, θα μας έκαναν πόλεμο.

Ας μας έκαναν πόλεμο αν τολμούσαν και με την βοήθεια των αμερικανών που θα διέλυε το ΝΑΤΟ. Μα να κάνουμε έναν πόλεμο να χαθούν ζωές; Δεν είπα ότι θα κάναμε σώνει και καλά έναν πόλεμο και μην κάνετε σαν κάτι γυναικούλες. Μπορεί να γινότανε μπορεί και όχι και να κάνανε τελικά πίσω οι αμερικάνοι. Το θέμα είναι πως θα το κάνεις και πως θα ρισκάρεις και αυτό θα αναφέρουμε. Προηγουμένως μίλησα για την συμφωνία με την Κίνα, υπάρχουν λύσεις όμως αλλά πως όμως αναρωτιέστε; Δηλαδή δεν μπορούσες απλά να μοιράσεις τα ποσοστά του πετρελαίου, ούτε να κάνεις έναν διαγωνισμό για να έρθουν εδώ οι ενδιαφερόμενοι.

Αλλά έπρεπε να ακολουθήσεις μια διαφορετική οδό. Να κλειστείς σε ένα γραφείο απομονωμένος και φρουρούμενος πολύ καλά. Να καλέσεις τους πρέσβεις των χωρών που ήθελες, στέλνοντας αντίστοιχα έμπιστους ανθρώπους με σφραγισμένους φακέλους στης αντίστοιχες χώρες, για να πέσουν οι ανάλογες υπογραφές. Μπορούσες και να καλέσεις και τους προέδρους των χωρών αυτών εδώ, για να κλείσουν και επίσημα οι συμφωνίες. Τρεις είναι οι μεγάλες χώρες που θα έπρεπε να στηριχτείς Ρωσία, Γαλλία, Κίνα.

Έτσι οι ρώσοι θα έπαιρναν το 30% του πετρελαίου από τον ελλαδικό χώρο και της ΑΟΖ, οι γάλλοι το 15% και οι κινέζοι το 15%. Θα έδινες και ένα 10% στους άγγλους, αφήνοντας ένα 30% για τους αμερικάνους. Λέγοντας την κατάλληλη στιγμή ότι δικό σας είναι το 30%, αλλά αν δεν το θέλετε και μας κάνετε πόλεμο θα το χάσετε! Φυσικά δεν έχουμε μοιράσει και τα ποσοστά του φυσικού αεριού. Από εσάς περιμένουμε λοιπόν να δεχτείτε την συμφωνία, για να πάρετε περισσότερα από το φυσικό αέριο Φυσικά δεν γίνετε έτσι με απλά λόγια η συμφωνία, θέλει πολύ δουλειά και πολύ στήριξη για να τα καταφέρεις.

Ναι ρώσοι θα πάρετε το 30% του πετρελαίου, αλλά και εμείς θέλουμε 100 δικινητήρια ρωσικά αεροπλάνα PAK FA στελθ, τρεις συστοιχίες S-400 και θα τα πληρώσουμε από τα ποσοστά που θα πάρουμε από το πετρέλαιο που θα βγάλετε.

Αλλά μέχρι να κατασκευαστούν θα μας φέρετε στην Ελλάδα 100 δικινητήρια Su 35 στην Λάρισα, να πετούν με ρώσους πιλότους και ρώσους μηχανικούς και 3000 πεζοναύτες! Οι 1000 να φρουρούν την βάση και άλλοι 2000 στην Αθήνα και θα πάρετε και ένα ναυπηγείο για να κάνετε την συντήρηση των πλοίων σας. Θα σας δώσουμε και ένα νησί για βάση του στόλου σας, αλλά θα μας φέρετε και 6 συστοιχίες S-300 για δώρο!

Ναι γάλλοι θα πάρετε το 15% του πετρελαίου, αλλά θέλουμε 60 Rafael F4 και 6 φρεγάτες frem και θα της πληρώσουμε με τα ποσοστά που θα πάρουμε από τα πετρέλαιο που θα βγάλετε. Αλλά μέχρι να τα κατασκευάσετε θα μας δώσετε 60 μιράζ 2000 και 3-4 φρεγάτες δώρο!

Ναι Κινέζοι θα πάρετε το 15% του πετρελαίου, αλλά θέλουμε 100 τετρακινητήρια μεταγωγικά και 100 μεταγωγικά ελικόπτερα και μελλοντικά θα αγοράσουμε και 100 J-20 στελθ! Αλλά θα μας στείλετε και 2,000 καταδρομείς στην Ελλάδα για να φρουρούν τα συμφέροντα σας!
Κάτι θα πέρναμε και από τους άγγλους, πάντως όχι ευρωμαχητικά
και αν τολμούσαν ας μας χτυπούσαν οι τούρκοι; Να τα βάλουνε με τους ρώσους; Θα το τολμούσαν; Όχι φυσικά με τίποτα, έτσι θα έβγαζες τα πετρέλαια σου σταδιακά. Αλλά μόνο το 50% από τα ποσοστά θα κατέληγε στην τσέπη σου, αφού με τα υπόλοιπα θα πλήρωνες τα όπλα που είχες παραγγείλει. Όσο για τον οικονομικό πόλεμο που θα σου έκαναν, θα σου έδιναν και η Ρωσία και η Κίνα χαμηλότοκα δάνεια με 1% τόκο και θα είχες την Αγγλία και την Γαλλία μέσα στην ευρωπαϊκή ένωση που θα σε στήριζαν. Ναι μπορεί τελικά να μην την γλίτωνες, να σε σκότωναν οι αμερικανοί.

Να έκαναν δολοφονική απόπειρα ενάντιον σου, αλλά θα το έκαναν όταν ήξεραν ότι θα έχαναν όλα τα υπόλοιπα ποσοστά; Έτσι θα έτριζαν τα δόντια τους και θα έκαναν πίσω, για να πάρουν μεγαλύτερα ποσοστά φυσικού αεριού. Αλλά με τι κότσια να τολμήσουν αυτό οι έλληνες πολιτικοί; Θα έσωναν την πατρίδα από την μια και το όνομα τους θα γραφότανε με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Ελλάδας. Η Ελλάδα θα μεγαλουργούσε, ενώ η Τουρκία θα διαλυότανε εκ θεμελίων. Φυσικά θα έκανες και μια συμφωνία με τους ισραηλινούς, ότι μην φοβάσθε εμείς εδώ είμαστε για να σας υποστηρίξουμε άμα χρειασθεί!
Οι προφητείες στο σύγχρονο γίγνεσθαι! Μέρος τέταρτο.
Τα πάντα ρει!
Τα πάντα ρει; Όχι τώρα πια όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους και η σύγκρουση δεν θα αργήσει. Η προφητεία έχει την μεγαλύτερη βάση από όλες και αναφέρει συγκεκριμένα γεγονότα. Η ακυβερνησία θα έρθει, αν δεν βγει ο Σαμαράς το 12 ή το 13 στην εξουσία. Αλλά ακόμα και να βγει δεν θα μπορέσει να κάνει κάτι για τον τόπο, οι μισθοί θα πέσουν σε πολύ χαμηλά επίπεδα και θα πεινάσουμε. Όταν χάσει την εξουσία ο Σαμαράς δεν πρόκειται να βγει κανένας, μα κανένας πολιτικός από κανένα κόμμα και όσες εκλογικές αναμετρήσεις και να γίνουν θα έχουν το ίδιο αποτέλεσμα.

Όσο για την ακυβερνησία, κανένα κόμμα δεν θα συμφωνήσει με άλλο για να κάνουν συγκυβέρνηση. Αλλά θα κατηγορεί το ένα το άλλο, μήπως αρπάξει μερικούς ψήφους παραπάνω! Και τότε θα έρθει ο πόλεμος: οι στρατιωτικοί της Τουρκίας θα φάνε τον Ερντογάν και θα επιτεθούν αναγκαστικά στην Ελλάδα για να αποκτήσουν λαϊκά ερείσματα. Δηλαδή μια ξαφνική επίθεση στα νησιά γιατί δεν θα μπορούν να χτυπήσουν στον Έβρο, όχι ότι δεν θα προσπαθήσουν αλλά δεν θα τα καταφέρουν.

Τα χάλια του στρατεύματος μας είναι γνωστά και θα έχουν χειροτερέψει με την οικονομική κρίση. Για αυτό και έλεγαν ότι δεν θα νικήσουμε στηριζόμενοι στην δύναμη του στρατού μας.
Έλεγαν επίσης ότι σχεδόν δεν θα γίνει πόλεμος, ότι δηλαδή θα μας αρπάξουν ξαφνικά τα δυο νησιά οι τούρκοι και εμείς θα καταφύγουμε στον ΟΗΕ!!! Κάνοντας επιστράτευση και απειλώντας με πόλεμο τους τούρκους και ότι θα γίνουν μεμονωμένες συγκρούσεις!!!!!!

Όταν τα ακούγαμε αυτά παλιά γελάγαμε, μα τι μας λένε τώρα; Ο ελληνικός στρατός να μην μπορεί να τσακίσει την Τουρκία; Θα την κάνουμε με τα κρεμμυδάκια! Και όμως τα προβλήματα συνεχιζότανε κάθε χρόνο και ο ελληνικός στρατός μείωνε την αποτελεσματικότητα του. Μετά το 1990 η κατάσταση έγινε πιο φανερή, με τις κουταμάρες αυτών που κυβερνούσαν τον τόπο. Αγοράστηκαν ακατάλληλα οπλικά συστήματα σε εξωφρενικά υψηλές τιμές!

Η εφεδρεία πέρασε στο περιθώριο με την μείωση της θητείας, άσκησης και μετεκπαιδεύσεις έφεδρων δεν έγιναν ποτέ. Από το 1993 διέβλεψα τον κίνδυνο επίθεσης ενάντιων του νόμου Έβρου, αλλά όλοι νόμιζαν ότι οι τούρκοι δεν θα μπορούσαν να μας επιτεθούν από εκεί, ότι το ποτάμι μας προστατεύει και διάφορες τέτοιες βλακείες. Το σχέδιο των τούρκων ήταν πολύ απλό, εγώ πάντως έτσι το έβλεπα τότε και το περίεργο ήταν πως δεν έπρεπε να ήσουν υψηλόβαθμος επιτελικός αξιωματικός για να το καταλάβεις. Αρκούσε ένας χάρτης του Έβρου και να ξέρεις πόσες δυνάμεις μπορείς να διαθέσεις και πόσες έχει η απέναντι πλευρά. Το σχέδιο ήταν αρκετά εύκολο θα έλεγα!

Μια παραπλανητική επίθεση προς το νότιο τμήμα του Έβρου, μετά μια άλλη επίθεση στο βόρειο τμήμα του Έβρου. Έτσι θα νόμιζαν όλοι ότι αυτή ήταν η κύρια επίθεση των τούρκων και θα έστελναν όλες της μονάδες για να την συντρίψουν. Αλλά οι τούρκοι θα έκαναν την τελική επίθεση στα χωριά Μάντρα Λάβαρα. Εκεί υπάρχουν δυο δρόμοι που βγάζουν στα ελληνοβουλγαρικα σύνορα, στον μικρό Δερειο και κόβουν την επικοινωνία προς βοράν. Καταλαμβάνοντας της τρεις κάθετες διαβάσεις σε κάθε δρόμο, αποκλείοντας της ελληνικές δυνάμεις στον βόρειο τμήμα του νόμου Έβρου!
Έπρεπε να έρθει η βαριοπούλα για να με δικαιώσει και να τρέχουν και να μην φτάνουν εδώ οι δικοί μας ξύπνιοι! Έπρεπε να έρθει ο αρχηγός ΓΕΣ Φραγκός Φραγκούλης και να βάλει μπροστά το μηχανικό να φτιάξουν την τεραστία αντιαρματική τάφρο, για να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα και να σταματήσουν να μπαίνουν μέσα οι λαθρομετανάστες. Τα έχω γράψει και παλιότερα αυτά πολύ αναλυτικά. Πάντως οι στρατιωτικοί συμφωνούν μαζί μου και λένε καλά λόγια και για της σχεδιάσεις των οπλών μου, η πολιτική ηγεσία δεν θέλει ούτε να τα ακούσει!

Αλλά οι εξυπνάδες από την πολιτική ηγεσία συνεχίζονται. Τώρα καταργούν το ένα στρατόπεδο πίσω από το άλλο για λόγους οικονομίας και κανένας δεν μας λέει: πως θα ντυθούν και θα εξοπλιστούν οι έφεδροι; Μήπως πηγαίνοντας απευθείας στης μονάδες εκστρατείας και στα νησιά εν καιρό μάχης;

Άντυτοι και άοπλοι; Κλείνουμε τα στρατόπεδα για λόγους οικονομίας και για να κερδίσουμε τον σοβαρό αριθμό των 2.500-3.000 στρατιωτικών που θα ενισχύσουν τα σύνορα! 2.500-3.000 από το Έβρο έως το Καστελόριζο! Από 8-10 στρατιωτικοί ανά χιλιόμετρο εδάφους! Και δεν κάνουμε απλά πράγματα που κοστίζουν ελάχιστα, δηλαδή μερικά εκατομμύρια ευρώ για να ενισχύσουμε την αμυντική θωράκιση της χώρας. Θα αναφέρω δυο-τρία απλά πράγματα για να τα καταλάβουμε καλύτερα τα χάλια μας και γιατί κανένας δεν θέλει να δοθούν λύσεις, από αυτούς που κυβερνάνε αυτόν τον τόπο!

Ξέρουμε όλοι πως δεν έχουμε της απαραίτητες δυνάμεις για να ανακαταλάβουμε τα νησιά που θα μας χτυπήσουν οι τούρκοι και η ανακατάληψη τους θα στοιχίσει πολύ και στις δυνάμεις που θα πάνε για να τα ανακαταλάβουν και σε υλικά και σε ανθρώπινες ζωές! Και όμως δεν αξιοποιούμε τα χιλιάδες σκάφη αναψυχής που 3.000 από αυτά, τα πιο γρήγορα και τα πιο καινούργια, θα μπορούσαν να μεταφέρουν έκαστο 8-12 εξοπλισμένους στρατιώτες. Δηλαδή σε μια μέρα 30.000 στρατιώτες κατάλληλα εξοπλισμένους όμως, για την ανακατάληψη και ενίσχυση των νησιών!

Για να γίνουν αυτά χρειάζονται λίγα χρήματα, για των εξοπλισμό των ειδικών μονάδων αντί αποβατικού αγώνα. Φορολογικές ελαφρύνσεις για τους κατόχους των σκαφών αναψυχής και ειδικές καταστάσεις για να ξέρει τι θα κάνει ο καθένας σε καιρό πολέμου, φυσικά μαζί με μια άσκηση κάθε χρόνο! Η άλλη πρόταση είναι η κατασκευή ειδικών βάσεων, για να μπορούν να τοποθετηθούν στα χιλιάδες ανοικτά αγροτικά ημιφορτηγά του 1 τόνου, χωρίς να κολλήσουν ή να τρυπήσουν την καρότσα. Η κάθε μια από αυτές θα μπορούσε να πάρει πολυβόλο των 7,62 ή 12,7 χιλιοστών, για να μεταφέρουν με ασφάλεια της ενισχύσεις στα πεδία των μαχών.

Όσο για τις εναπομείναντες ασκήσεις και τα σχέδια μάχης και αντεπιθέσεων, περιλαμβάνουν ένα ανεξέλεγκτο γιουρούσι ενάντιον του εχθρού. Με τα άρματα μπροστά, τα Μ113 πιο πίσω και στο τέλος τα φορτηγά που μεταφέρουν πυρομαχικά και στρατιώτες, η επέλαση των υποψήφιων νεκρών! Το ίδιο θα συμβεί με της ενισχύσεις που θα μεταφερθούν στα νησιά, με τα άοπλα επιβατικά οχηματαγωγά της ακτοπλοΐας. Αν οι τούρκοι χτυπήσουν 4 από αυτά, θα χάσουμε 2.000 στρατιώτες μέσα σε μια μέρα! Ενώ και 100 μικρά ταχύπλοα να χτυπήσουν θα χάσουμε 500! Και πως θα χτυπήσεις τα ταχύπλοα σκάφη αναψυχής που τρέχουν σαν δαιμονισμένα; Και έχουν ραντάρ και δίνουν μικρό στόχο; Και ειδικά αν είναι βράδυ πως θα τα καταφέρεις; Αφού ούτε τορπίλες, ούτε πύραυλοι τα πιάνουν! Αλλά ας συνεχίσουμε!
Θα πεινάσουμε για να βάλουμε μυαλό.
Ναι θα πεινάσουμε γιατί ξεχάσαμε τον Θεό μας και εγκαταλείψαμε τον Χριστό, την εκκλησία και τις παραδόσεις μας! Στην Ελλάδα λοιπόν θα πέσει πολύ πείνα, θα πούμε το ψωμί, ψωμάκι! Οι μισθοί θα κατεβούν σε επίπεδα των 500-700 ευρώ του δημόσιου τομέα και οι συντάξεις ακόμα χαμηλότερα. Όποιος νομίζει ότι θα αντιστραφεί αυτή η κατάσταση, πλανάτε πλάνη οικτρά. Οι συνταξιούχοι πρέπει να πάνε στα χωριά τους και να φύγουν από την Αθήνα. Θα θυμηθούν τις εποχές που ζούσαν νηστικοί και φόραγαν ρούχα με μπαλώματα.

Στην Αθήνα η κατάσταση θα είναι τραγική, θα φάει ο ένας τον άλλον! Οι ληστείες θα αυξηθούν σε μεγάλο βαθμό, αλλά και τα κρούσματα βιαιότητας από τους ξένους. Δηλαδή από τις συμμορίες των ξένων και οι κυβερνώντες συμβάλουν σε αυτό, αφού δεν κάνουν κάτι για να σώσουν τους έλληνες. Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα, δεν γίνεται πουθενά αλλού στον κόσμο. Να μην έχει η αστυνομία δυνατότητα να ρίξει σε κακοποιούς και να μην είναι το σπίτι κάθε ανθρώπου απαραβίαστος χώρος, ώστε να αμυνθεί αν τον παραβίασει ο κακοποιός!

Να δίνουμε τόσα πολλά δικαιώματα στους κακοποιούς και να κυνηγάμε όποιον τολμήσει να αντισταθεί σε αυτούς; Τέτοια χάλια μόνο η Ελλάδα έχει και σε αυτό φταίει και η ελληνική δικαιοσύνη που δεν κάνει αυτό που πρέπει. Δεν ξέρετε τι μας περιμένει και πόσο θα πεινάσουμε, δεν θα το πιστέψετε ακόμα και αν σας το πω! Θα απολυθούν και δημόσιοι υπάλληλοι, θα πτώχευσει η χώρα όχι στην ουσία αλλά κυριολεκτικά! Με το κούρεμα τον ομόλογων τα ασφαλιστικά μας ταμεία θα χάσουν τα μισά τους αποθεματικά, οπότε θα μας δώσουν συντάξεις 300-500 ευρω! Θα απολύσουν κόσμο και από τις τράπεζες και άλλους από τον ιδιωτικό τομέα.

Η οικοδομή έχει σταματήσει, το δημόσιο τελείωσε θα μείνουν οι μισοί όπως το πάνε. Μα το είπε ξεκάθαρα ο πρωθυπουργός της χώρας: σε μια οικογένεια ένας θα δουλεύει! Θα ανέβουν και άλλο οι φόροι σε τρομακτικά επίπεδα. Ας μην ξεχνάμε πως ο Κοσμάς ο Αιτωλός είχε πει, ότι θα βάλουν φόρους στις κότες και στις πόρτες! Ήδη ξεκίνησαν να βάζουν κεφαλικό φόρο στα ζώα! Η Ελλάδα θα καταρρέει, τα παιδιά μας θα πεινάνε, η εγκληματικότητα θα αυξηθεί σε τρομερά επίπεδα. Ειδικά στην Αθήνα θα πουλάνε τα κορμιά τους για να ζήσουν για 20 ευρω, αυτό έχει σχεδόν γίνει! Το σχέδιο καταστροφής της Ελλάδας θα συνεχιστεί με αμείωτους ρυθμούς!

Ένα μεγάλο ποσοστό νέων θα θέλει να φύγει στο εξωτερικό, αλλά εκεί μόνο τα μεγάλα κεφάλια έχουν πιθανότητες τώρα πια, γιατί η κρίση έχει αγγίξει όλο τον κόσμο! Το καλό είναι πως ξεκίνησαν να φεύγουν και οι λαθρομετανάστες, ένα μεγάλος αριθμών Αλβανών έχει φύγει ήδη, όχι όμως και οι βορειοηπειρώτες. Το ίδιο κάνουν και οι πιο βρώμικη φάρα ανθρώπων οι πακιστανοί, οι υπόλοιποι θέλουν να πάνε στην Ευρώπη και όχι πίσω στις πατρίδες τους!

Γιατί ένας μεγάλος αριθμός από αυτούς είναι εγκληματίες και αν γυρίσουν πίσω στην χώρα τους, θα τους δικάσουν με το ισλαμικό δίκαιο. Εδώ κάνουν ότι θέλουν, μέχρι και ψήφο θα τους δώσουν, πως θα ξανά βγει το ΠΑΣΟΚ; Τα νέα μέτρα για την ιθαγένεια τα μάθατε: αρκεί να έχεις γκόμενο ή γκόμενα ξένη για να πάρει! Φυσικά όχι έλληνα ή ελληνίδα, πλαστά χαρτιά θα προσκομίζουν και θα τους τα δίνουν. Ε όχι να χάσουμε και τους ψήφους γιατί τους φέραμε εδώ νομίζετε;

Για να καταστρέψουν την Ελλάδα και δεν είναι 1,5 εκατομμύριο όπως νομίζουν πολλοί αλλά παραπάνω 2,5 εκατομμύρια! Αλλά αν βάλουμε όλους μέσα στον κορβανά, μην εκπλαγείτε αν βγουν 5 εκατομμύρια! Στην Αθήνα εκεί που εμένα παλιά Σεπόλια, Κολωνό, Ακαδημία Πλάτωνος μένουν στις πολυκατοικίες περισσότερο από το 50% ξένοι. Αλλά δεν μένει ένας ή δυο σε κάθε διαμέρισμα, αλλά πολλοί παραπάνω. Σε πολλές περιπτώσεις η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως από τα όρια, ακούς πολυκατοικίες που μένουν σε 27 διαμερίσματα μόνο 2 έλληνες! Ε που θα βρούμε τις ψήφους να ξανά βγούμε για να καταστρέψουμε ολοκληρωτικά την χώρα!

Αλλά τα πράγματα θα αλλάξουν, ο κόσμος ξεσηκώνετε σταδιακά και ολοκληρωτικά. Είδατε τι έγινε στης παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου, χαμός σε ολόκληρη την χώρα. Πουθενά οι επίσημοι, είτε τους έδιωξαν, είτε δεν πάτησαν το πόδι τους. Νόμιζαν ότι ελέγχοντας τον κόσμο τα ΠΑΣΟΚΙΑ, για τους δικούς τους λέω. Ότι θα έτρωγαν τις σφαλιάρες και δεν θα έβγαζαν ανάσα και δυστυχώς σε ένα μεγάλο ποσοστό αυτό γίνεται, λένε ότι νοικοκυρεύουν την χώρα! Αλλά ο κόσμος αρχίζει και ξυπνάει γιατί η πείνα είναι μεγάλη.

Μόνο στο δημόσιο ελέγχουν τα πράγματα ακόμα και ο κόσμος είναι συγκρατημένος και δεν μιλάει, ούτε ξεσηκώνετε γιατί φοβάται μήπως τον απολύσουν. Έχουν περάσει την γραμμή όποιος φωνάζει θα απολυθεί γιατί είναι ενάντιον μας, για να σταματήσουν την οργή του κόσμου. Αλλά ξεχνάνε πως όταν ο λαός πεινάει δεν τον σταματάει τίποτα, ούτε τα όπλα. Αλλά ποιος έλληνας θα χτυπήσει έλληνα, αφού και αυτός σε αυτά τα χάλια βρίσκετε; Αυτό αποδείχτηκε από την συμπεριφορά της αστυνομίας που συναίνεσε σιωπηρά στις παρελάσεις και δεν χτύπησε τον κόσμο!
Για αυτό και θα τον εκδικηθούν με τον χειρότερο τρόπο, θα βάλουν τους ξένους να χτυπήσουν τους έλληνες και θα το κάνουν χτυπώντας και δένοντας ακόμα πιο πολύ την αστυνομία, για να μην μπορεί να επέμβει! Την θέλουν μόνο για κατασταλτικό όργανο, για να σταματάει της διαδηλώσεις και όχι να πιάνει και να σκοτώνει τους ληστές. Θα επεκτείνουν τις άδειες των κακοποιών από τις φυλακές για να βγαίνουν ευκολότερα έξω. 

Τροποποιούν τον νόμο περί ναρκωτικών, για να την γλιτώνουν πολλοί που διακινούν ναρκωτικά και έχουν δεμένα τα χέρια των αστυνομικών για να μην πυροβολήσουν. Σκοτώστε έλληνες αβέρτα, ληστέψτε τους κλέψτε τους και βιάστε τις ελληνίδες, κάντε το κέφι σας ξένοι κακοποιοί όπως θέλετε. Μην αφήσετε την νεολαία να προκόψει αλλά καταστρέψτε την με τα ναρκωτικά. 
Λέω ψέματα; Αυτά δεν κάνουν; Δεν τις είδατε της συμμορίες των Αλβανών; Έμπαιναν στα σπίτια έκλεβαν, βίαζαν, τυχαία πιάστηκε η μια, υπάρχουν πολλές άλλες όμως. Έχει ο κακοποιός καλάσνικοφ και ο έλληνας αστυνομικός πιστολάκι και απαγορεύετε να ρίξει! 

Στην Αγγλία οι αστυνομικοί κυκλοφορούσαν χωρίς πιστόλι, γιατί ο κακοποιός ήξερε ότι αν ρήξει και χτυπήσει αστυνομικό, δεν θα ζήσει μετά. Την σημερινή εποχή όμως κυκλοφορούν με όπλα, γιατί δεν κινδυνεύουν από τον άγγλο κακοποιό. Αλλά από τον μουσουλμάνο λαθρομετανάστη και γενικά κάθε μουσουλμάνο που ζει στην χώρα και αυτός σκοτώνει χωρίς δισταγμό και χωρίς τύψεις τον άπιστο άγγλο αστυνομικό! Αλλά για την παγκοσμιοποίηση θα μιλήσουμε αναλυτικά πιο κάτω! 
Οι προφητείες στο σύγχρονο γίγνεσθαι! Μέρος πέμπτο
Θα πούμε το ψωμί ψωμάκι!
Θα πούμε το ψωμί ψωμάκι, θα θυμηθούμε εποχές του 60-70! Ίσως δεν τα θυμάστε αυτά, εγώ τα πρόλαβα έστω και λίγο, είμαι 49 ετών!

Τότε ο κόσμος είχε δυο ρούχα, ένα για καλό και για την εκκλησία, ένα πρόχειρο και ένα ακόμα για να κάνει τις δουλειές του στα κτήματα και στα εργοστάσια ή στις οικοδομές που δούλευε. Ας μην ξεχνάμε πως τότε τα ρούχα κόστιζαν πολύ και όχι μόνο αυτά. Καμία σχέση με την σημερινή εποχή που σε όλα τα είδη, οι τιμές είναι χαμηλές. Ένα αυτοκίνητο κόστιζε τότε το 1/4 ενός σπιτιού τριών δωματίων 75,000 δραχμές, ενώ το τριάρι είχε 300.000 δραχμές. Το ίδιο ακριβά ήταν και τα οικιακά σκευή και τα έπιπλα. Ο κόσμος στην Αθήνα όταν πρωτοπήγα παιδί 3,5 ετών το 1965 ζούσε πολύ φτωχικά.

Στην Αθήνα δεν είχαν ούτε ψυγεία αλλά μόνο πάγου, ούτε πλυντήρια, ούτε κουζίνες αλλά πετρογκάζ, ούτε σαλόνια, ούτε κρεβατοκάμαρες αλλά κοιμόντουσαν σε ντιβάνια! Αναφερόμαστε σε νέα ζευγάρια που μόλις είχαν ξεκινήσει την ζωή τους ερχόμενα από την επαρχία, μετά τα αγόρασαν όλα αυτά. Όσο για φαγητό: έτρωγαν μια φορά την εβδομάδα κατεψυγμένο κιμά Αργεντινής και μια φορά πάλι την εβδομάδα κοτόπουλο. Όσο για τα άλλα φαγητά ήταν ντοματόρυζο, δηλαδή πελτέ με ρύζι και λάδι! Όσπρια, πατάτες γιαχνί, κουνουπίδι γιαχνί, δεν υπήρχαν σούπερ μάρκετ, ούτε πολύ καταστήματα!

Όσο για τα χωριά τα περισσότερα για να μην πω σχεδόν όλα, δεν είχαν ρεύμα ούτε δρόμους. Άντε να ζήσεις στο χωριό χωρίς ρεύμα και χωρίς ψυγείο! Τα έζησα και αυτά λίγο τα καλοκαίρια που πήγαινα μικρός στο χωριό. Όσο για τον κόσμο τότε ήταν χαρούμενος, δεν την έβγαζε στις καφετέριες γιατί δεν υπήρχαν. Αλλά μαζευόντουσαν ο ένας στο σπίτι του άλλου και έκαναν οικογενειακά γλέντια με το τίποτα. Λίγο κρασί, λίγος μεζές, όχι 5-6 διαφορετικά φαγητά όπως σήμερα, τραγούδι και σχεδόν πάντα χορός από τα ελάχιστα πικάπ, τα κασετόφωνα με την μπομπίνα και τα ράδια, χαμόγελο, τσακίρ κέφι και ανθρωπιά!

Τότε ο ένας βοηθούσε τον άλλον, τότε έλεγαν έχω σήμερα τυρί, εγώ έχω ψωμί και κρασί, εγώ λίγο σαλάμι και έκαναν κάτι γλέντια! (Τώρα δεν ξέρει ο ένας τον άλλον!) Γιατί έτσι είχαν μάθει από χωριά τους. Μετά οι μεγάλες πόλεις, οι πολυκατοικία και οι συνθήκες ζωής και τα ήθη και έθιμα που μας φέρανε μας ισοπέδωσε! Κοίταγε ο ένας το κορίτσι του αλλού με αγνό σκοπό και αυτό κοκκίνιζε και κατέβαζε το κεφάλι κάτω! Τώρα το κοιτάει με σκοπό πώς να καταφέρει να το πηδήξει! Τα μαγαζιά ακόμα και τα μπουζούκια έκλειναν νωρίς, τώρα κλείνουν το πρωί!

Αυτό δεν γίνεται σε καμία πόλη του κόσμου, μόνο στην Ελλάδα. Επί χούντας στις 2 τελείωναν τα μπουζούκια και το Σάββατο προς Κυριακή στης τρεις. Το ίδιο και οι ντισκοτέκ, ξεκίναγαν το πρόγραμμα στις 10 το βράδυ. Στην δεκαετία του 70-80 από της 9 άνοιγαν της πόρτες τους, έτσι γύριζες σπίτι σου νωρίς και αυτό είναι το σωστό. Το ίδιο κάνουν και στο εξωτερικό, όλα κλείνουν συγκεκριμένη ώρα το βράδυ και ελάχιστα μένουν αργότερα. Ενώ εδώ ακόμα και η πιο μικρή καφετερία- παμπ, μένει ανοικτή μέχρι το πρωί ειδικά αν είναι Σάββατο και καλοκαίρι.

Σε πρωτεύουσα νομού μένω που είναι παραθαλάσσια και τα βλέπω αυτά με τα μάτια μου. Παιδαρέλια, κοριτσόπουλα και αγόρια να βγαίνουν έξω το βράδυ μόνα τους και να μένουν μετά της 12 το βράδυ, για να μην πω μετά της δυο το πρωί! Παιδιά της έκτης δημοτικού, της Πρώτης και Δευτέρας γυμνάσιου, να τριγυρίζουν μέσα στην αμαρτία. Κοριτσάκια ντυμένα έξαλα, με όλα έξω σε κοινή θεά και οι γονείς τους που είναι αυτά τα ρεμάλια, αυτά τα καθάρματα; Μετά λέμε αυξήθηκε η αμαρτία, οι εκτρώσεις αλλά δεν φταίμε εμείς, οι άλλοι μας φταίνε!

Αν είμαστε στην ίδια εποχή θα περνάγαμε πολύ άσχημα, αλλά ευτυχώς δεν είμαστε. Έτσι και τα ρούχα κοστίζουν πάμφθηνα και τα τρόφιμα, έτσι δεν θα μας λείψουν αρκεί να περιορίσουμε τα έξοδα μας! Να βγαίνουμε όπως βγαίναμε τότε και να ξοδεύουμε με φειδώ! Θα το επαναλάβω: δεν ανέβηκε τρομερά ο μισθός όπως νομίζετε, αλλά έπεσαν οι τιμές των βασικών Αγάθων.

Για αυτό και μας έμειναν λεφτά για να τα ξοδεύουμε άσκοπα.
 Δυστυχώς όμως έχουμε και παιδιά που σπουδάζουν και πάνε φροντιστήρια και εδώ είναι το μεγάλο πρόβλημα, από εκεί δεν μπορείς να κόψεις τίποτα! Θέλουμε όλα τα παιδιά μας να σπουδάσουν, να γίνουν μεγάλα και τρανά. Αλλά κάνουμε το λάθος και απαιτούμαι όλα να πάνε στα ΑΕΙ, ΤΕΙ ενώ δεν τους κόβει το ρημάδι το μυαλό! Αντί να μάθουν μια τέχνη και να δουλεύουν. Νομίζαμε πως το δημόσιο θα προσλάβανε αβέρτα κόσμο συνεχώς για να δουλεύουν λίγο και με καλές αποδοχές!

Καλές αποδοχές εν σχέση με τον ιδιωτικό τομέα, σταθερότητα μισθού και λιγότερη δουλειά! Αυτά όμως τελείωσαν και τώρα ήρθε το χάος! Όλα τα νέα παιδιά δεν ξέρουν να κάνουν τίποτα, έμαθαν στην τεμπελιά δεν πάνε στα χωράφια να μαζέψουν ελιές και στον τρύγο! Όλα ήθελαν την Αθήνα και την μεγάλη ζωή, όλα στην γύρα βόλτες, καφέδες, τσιγάρο, ποτό και άφθονο σεξ! Ότι βλέπουμε στα αμερικανικά έργα στην τηλεόραση εύκολες γυναίκες και σκληροί άντρες!

Μα η μεγάλη πείνα έφτασε την πόρτα μας, από δω και εμπρός όλα δύσκολα θα είναι. Δεν θα έχουν τα παιδιά μας λεφτά για να σπουδάσουν, δεν θα μπορούμε να τα στείλουμε στα ΑΕΙ και ΤΕΙ σε άλλη πόλη από αυτή που μένουμε γιατί δεν θα τα βγάζουμε πέρα οικονομικά! Το ίδιο θα γίνει και με τα παιδιά που βρίσκονται στο λύκειο, οι βάσεις θα πέσουν και άλλο γιατί τα φροντιστήρια λόγο οικονομικής κρίσεις θα μειώνονται. Θα σπουδάζουν μόνο οι πλούσιοι όπως παλιά και οι τυχεροί που έχουν λίγο μυαλό παραπάνω. Όσο για τους γέρους ήθελα να ξέρα τι κάνουν στην Αθήνα και δεν πάνε στα χωριά τους; Εκεί μπορούν να περάσουν καλύτερα, να έχουν τον κήπο τους και τα λαχανικά τους, μεγαλύτερη ασφάλεια, υγιεινή ζωή, περπάτημα, παρέα και όχι να κάθονται κλεισμένοι σε ένα διαμέρισμα.

Με μια τηλεόραση που τους έχει τρομοκρατήσει από την μια και από την άλλη να κινδυνεύουν να πάθουν αλτσχαιμερ! Όσο για την δικαιολογία ότι εδώ είναι οι γιατροί και τα νοσοκομεία αν πάθουν κάτι, καλύτερα να τα ξεχάσουν αφού θα τα διαλύσουν όλα. Πάει η δωρεάν παιδεία και η δωρεάν υγειά δεν το είπαμε; Αλλά φταίνε και οι γονείς που τρελαθήκανε να σπουδάσουν τα παιδιά τους, όλοι να γίνουν επιστήμονες με το ζόρι. Με βαθμούς ακόμα και κάτω από την βάση και IQ πολύ κάτω από τον μέσο όρο!

Φταίμε και εμείς που τα στέλναμε στο εξωτερικό, όλοι γιατροί να γίνουν! Άλλα φταίνε και αυτοί που μας κυβέρνησαν στην Ελλάδα και έφτιαξαν εκπαιδευτικά ιδρύματα ΑΕΙ και ΤΕΙ και έβαλαν μαθητές μέσα με βαθμούς κάτω από την βάση! Στο εξωτερικό σου κάνουν τεστ ευφυΐας και σε κατευθύνουν ανάλογα. Εδώ και ένας κακός μαθητής μπορεί άνετα να περάσει σε καλή σχολή, αν διαθέσουν τεράστια ποσά σε κατ οίκον φροντιστήρια οι γονείς του. Εξάλλου φροντιστήρια ανθούν και δουλεύουν με τρελά λεφτά μόνο στην Ελλάδα.

Στο εξωτερικό δεν υπάρχει αυτή η τρέλα να γίνουν όλοι επιστήμονες, αλλά σωστοί επαγγελματίες στον χώρο που θα έχουν επιλέξει! Έχουμε καταντήσει η χώρα των τεμπέληδων που ασχολούνται οι γονείς με τα παιδιά τους και τα ταΐζουν μέχρι και την ηλικία των 40+ ετών ανύπαντρα! Γιατί δεν μπορούν να δουλέψουν σε άλλη δουλειά, αλλά μόνο σε μια που να μην κουράζονται τα καμάρια μας! Τώρα θα πονέσουν και θα γίνουν άνθρωποι, τέρμα οι ξάπλες και το χαρτζιλίκι γιατί δεν θα έχουν οι γονείς να τους δώσουν. Τέρμα οι μεγάλοι μισθοί και οι μεγάλες συντάξεις, αρκετά σπίτια φτιάξαμε για να έχουν τα παιδιά μας.
Δεν θέλω να τα πω!
Πώς να τα πω πέστε μου; πώς να ξεστομίσω τέτοια πικρά λόγια γεμάτα πόνο; Πως; Το έχω πει πολλές φορές πως έχω επαφές με μοναστήρια, αφού εκεί πάω συχνά σε θείες λειτουργίες. Το ίδιο επαφές έχω και με γεροντάδες και με το Άγιο Όρος, αλλά πέστε μου πώς να σας μεταφέρω αυτά που ακούω και μαθαίνω;

Ναι είναι η αλήθεια, η πικρή ματωμένη αλήθεια και έχω μεγάλη θλίψη από την στιγμή που την έμαθα. Όλοι ακούσατε για κάποια παιδιά που λιποθύμησαν στο σχολείο. Τα πήγαν οι δάσκαλοι και οι καθηγητές στο νοσοκομείο και δεν ήταν άρρωστα, αλλά είχαν να φάνε για μέρες! Από τα μοναστήρια που πάω έμαθα αυτά τα δυσάρεστα πράγματα. Ότι δεν έχει ο κόσμος λεφτά να ταΐσει τα παιδιά του, για να πληρώσει την έκτακτη εισφορά ή γιατί είναι άνεργος ή γιατί θα χάσει το σπίτι που το έχει πάρει με δάνειο! Τα δυσάρεστα συνεχίστηκαν από τους γερονταδες και από το άγιο όρος.

Είπαν πως δεν θα έχει ο κόσμος με αυτά που θα γίνουν φαΐ να ταΐσει τα παιδιά του και πολλά θα πεθάνουν από την πείνα! Αν είναι δυνατόν στην Ελλάδα του 2011 να πεθαίνουν τα παιδιά από την πείνα, με τα καθάρματα που ανεβάσαμε στην εξουσία. Που δεν διαβάσαμε τι είχε πει ο κάθε ένας από αυτούς; Τι δηλώσεις είχε κάνει για την Ελλάδα ο Σημίτης, ο Γεώργιος Παπανδρέου και διάφοροι άλλοι και δεν ξεσηκώνεται κανείς. Αν τα είχε κάνει αυτά η ΝΔ θα είχε καεί ο τόπος! Τα ΠΑΣΟΚΙΑ προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα!
Μην νομίζετε πως η κατηφόρα των μισθών θα σταματήσει εδώ αλλά θα συνεχιστεί. Ναι έκαναν το ενιαίο μισθολόγιο αλλά θα ανεβάσουν την έκτακτη εισφορά. Οπότε θα συνεχίσουν να κατεβάζουν τους μισθούς, θα ανεβάσουν και άλλο την εφορία και το ίδιο θα συνεχιστεί στα επόμενα έτη, μέχρι να φτάσουν οι μισθοί σε εξευτελιστικά επίπεδα! Ας πάρουμε για παράδειγμα έναν καθηγητή με δυο παιδιά θα παίρνει 950 ευρώ το 2012, αλλά με την έκτακτη εισφορά θα πάρει 850 ευρώ καθαρά τον μήνα και το 2013 θα έχει φτάσει να παίρνει 750 ευρώ καθαρά! Και η κατρακύλα θα συνεχιστεί δυστυχώς.

Ωραία θα γίνουν εκλογές ο Παπανδρέου θα τις χάσει και θα ανέβει ο Σαμαράς επάνω, μα και να θέλει δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα. Αλλά η Ελλάδα δεν είχε ποτέ έλληνα πολιτικό, φάγανε τον Καποδίστρια τον άνθρωπο που έκανε το σύνταγμα της Ελβετίας και μετά το χάος. Όλο ξενόφερτοι πολιτικοί που το μόνο που έκαναν, ήταν να καταστρέψουν την Ελλάδα. Μόνο ο Βενιζέλος πάλεψε αλλά όλοι ενάντιον του ήτανε, όχι μόνο τα ξένα αλλά και τα ντόπια συμφέροντα. Μετά το χάος, πολιτικοί που μισούν την Ελλάδα την κυβερνούν.

Ε τότε να πάνε στην χώρα που τους αρέσει και να βγάλουμε έναν έλληνα χριστιανό πολιτικό, να πάει μπροστά η Ελλάδα. Μας πολεμάει η δύση παραπάνω από 1.000 χρόνια και το ίδιο και οι μουσουλμάνοι τούρκοι. Έχουμε δυο εχθρούς έναν από εξ ανατολών, ένα εξ δυσμών και τώρα προσπαθούν να αλλοιώσουν και την ιστορία μας. Ότι δήθεν περνάγαμε καλά με τους τούρκους και ότι οι δύση μας βοήθησε και μας απελευθέρωσε! Μα καλά ποτέ θα καταλάβουμε πως μας πολεμάνε, επειδή είμαστε ορθόδοξοι χριστιανοί;

Θα πέσει πείνα λοιπόν, γιατί έχουν αποφασίσει να μας εξοντώσουν με κάθε τρόπο. Να πεθάνουν τα παιδιά μας και εμείς από την πείνα και της αρρώστιες. Να μας επιτίθενται οι συμμορίες των λαθρομεταναστών, να μας σκοτώνουν, να μας βιάζουν, να μας κλέβουν ακόμα και το ψωμί που θα τρώγαμε. Για αυτό και τους φέρανε εδώ, αυτός είναι ο σκοπός τους να μας εξοντώσουν με κάθε μέσον. Μας φέρανε αρρώστιες που είχαν εξαλειφτεί στην Ελλάδα για να μας ξανά κολλήσουν και όλοι εδώ μένουν, κανείς δεν τους θέλει στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Το σχέδιο εξόντωσης των ελλήνων συνεχίζεται: δεν θα έχουν δουλειά, δεν θα έχουν λεφτά, θα τους πάρουμε τα σπίτια, τα χωράφια. Όλοι θα γεμίσουν ασθένειες μα η υγεία δεν θα δουλεύει, η παιδεία θα καταστραφεί τα σχολεία θα γίνουν εστίες βίας και αναρχίας. Η τηλεόραση θα τρομοκρατεί τον κόσμο, θα λέει ότι η έλληνες φταίνε, η εκκλησία πρέπει να το βουλώσει να σιωπήσει να μην έχουν καμία ελπίδα. Οι παπάδες φταίνε και η εκκλησία, να τους πάμε τον μισθό στα 500 ευρώ για να βάλουν μυαλό! Αυτοί τα φάγανε τα λεφτά, αυτοί έχουν και δεν σας δίνουν! Εμείς δεν φάγαμε τίποτα, αυτοί φταίνε για όλα!

Σιγά μωρέ τι έκαναν για εσάς ε; Τρεις φορές τους αρπάξαμε την περιουσία, όχι μια αλλά τρεις: όταν ήρθε ο Όθωνας στην Ελλάδα, το 1922 κλπ. Να τους πάρουμε όση τους απέμεινε να τελειώνουμε. Ακούς εκεί θράσος, να μην θέλουν να πάρουν την φοροκάρτα και μετά την ηλεκτρονική ταυτότητα να τελειώνουμε! Για να τους δώσουμε μετά το μικρό τσιπ στο χέρι, αφού τα κλέβουν βαλε εκεί για να τελειώνεις και να είσαι ασφαλείς! Όχι δεν θα πάρω ρε, δεν θα πάρω και γιατί μόνο στην Ελλάδα με πιέζεις να το κάνω;

Γιατί δεν το κάνουν οι άγγλοι, οι γάλλοι, οι γερμανοί αλλά όλοι έκαναν πίσω; Για οικονομικούς λόγους είπαν. Εσύ γιατί έχεις τρελαθεί να την πάρω, με τόση οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα; Γιατί δηλαδή θέλεις να πετάξεις λεφτά που δεν έχουμε; Και γιατί να πάρω φόρο κάρτα που δεν υπάρχει πουθενά σε καμία χώρα στον κόσμο; Βρε ουστ από δω, ουστ παλιό ξεφτίλα, ψεύτη και κατσίκο κλέφτη!
Οι προφητείες στο σύγχρονο γίγνεσθαι! Μέρος έκτο!
Άγιο όρος.jpgΚαι όμως υπάρχει θεός
Το ότι υπάρχει θεός το ξεχνάνε και αν θέλει ανατρέπει τα σχέδια των ισχυρών. Γιατί έγινε σεισμός και τσουνάμι στην Ιαπωνία; Και γιατί χτύπησε μόνο μια συγκεκριμένη πόλη και έπαθαν ζημία τα πυρηνικά εργοστάσια;

Τι έφτιαχναν σε αυτήν την πόλη; Μα την ηλεκτρονική ταυτότητα με το μικροτσίπ. Εκεί τις είχε παραγγείλει και η ελληνική κυβέρνηση, ο Καραμανλής δηλαδή! Και όχι μόνο καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο, αλλά δεν μπορεί να πλησιάσει κανείς για να πάρει την τεχνολογία και να την χρησιμοποιήσει. Όχι ότι δεν μπορούν να την ξανά φτιάξουν, αλλά έχει υψηλό κόστος. Μόνο στην Ιαπωνία υποστήριζαν ότι είχαν βρει χαμηλό κόστος παραγωγής και από τότε όλες οι χώρες έκαναν πίσω. Ισχυριζόμενοι ότι εν μέσω οικονομικής κρίσης, με τόσο υψηλό κόστος δεν θα την εφαρμόσουν.

Όλοι εκτός από την Ελλάδα, για αυτό λέω καταστρέψτε την Ελλάδα με κάθε μέσον, αυτός έπρεπε να ήταν ο τίτλος. Και η πείνα θα συνεχίζετε, ο λαός θα εξαθλιώνεται γιατί πίστεψε σε ανθρώπους και όχι στον θεό! Για αυτό και μας μάζεψαν στις πόλεις γιατί στα χωριά δεν θα μπορούσε να εφαρμόσει αυτό το σχέδιο. Όλοι θα είχαμε τα ζώα μας, τον κήπο μας, θα τα βγάζαμε πέρα. Αυτό όμως δεν το ήθελε κανείς, για αυτό και έγινε η συγκέντρωση των βιομηχάνων σε συγκεκριμένα μέρη. Να μας μαντρώσουν σαν τα πρόβατα, με δήθεν την απειλή του κομμουνισμού!

Στης πόλεις τους ελέγχουμε, στα χωριά όμως μπορούν να κάνουν ένοπλο αγώνα! Για αυτό έγινε και ο εμφύλιος πόλεμος, τα έχω πει και παλιότερα! Σχέδια επί σχεδίων και ο λαός αγρών ηγόραζε, κοιμόμαστε στον ύπνο του δικαίου! Μας βάζανε να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας για να περνάνε τα σχέδια τους. Λες και δεν μπορούσαν να φτιάξουν βιομηχανικά πάρκα ανά την επικράτεια της χώρας και να διασπαρθούν οι βιομηχανίες σε όλη την Ελλάδα. Αλλά έκαναν δυο περιοχές την Αθήνα-Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα. Έτσι οι βιομηχανίες έγιναν γύρω από την Αθήνα.

Όλα με πονηρό σκοπό να αδειάσει η επαρχία, να μαζευτούν όλοι στην Αθήνα, να εγκαταλειφθεί η γεωργία μας, να μας έχουν σαν πρόβατα προς σφαγή! Αλλά ας έρθουμε πάλι στο σήμερα, το σχέδιο είναι απλό: Δεν μπορούσαν να μας πάνε με την μια από τα 1500 ευρώ, στα 500 ευρώ τον μήνα. Για αυτό το κάνουν σταδιακά και για να επιτύχουν τον σκοπό τους. Έδωσαν πρώτα αφειδώς δάνεια και κάρτες, για να χρωστάει ο έλληνας παντού και να μην μπορεί να ξεσηκωθεί και να αντιδράσει και εμείς πιαστήκαμε στην φάκα, είδαμε το τυρί και τσιμπήσαμε. Νομίζαμε πως θα τρώμε και θα περνάμε καλά, αλλά το τυρί τελείωσε και η φάκα έκλεισε, κλείνοντας εμάς μέσα και δεν υπάρχει οδός διαφυγής!

Δεν μας απέμεινε τίποτα άλλο παρά μόνο ο Θεός, αλλά δεν προσευχόμαστε, δεν ζητάμε την βοήθεια του. Τον βρίζουμε κιόλας, λες και αυτός φταίει που μας άφησε να κάνουμε ότι θέλαμε και ότι θέλουμε. Λες και αυτός φταίει που εμείς βάλαμε την ψήφο στην κάλπη, σε αυτούς τους ανθρώπους που μας κατάστρεψαν και θα μας αποτελειώσουν! Εμείς δεν έχουμε καμία ευθύνη, όλο οι άλλοι φταίνε που μας παρασύρανε που δεν μας βοήθησαν, που δεν αγωνίστηκαν για εμάς, που θέλανε να μας σταματήσουν για να μην κάνουμε αμαρτίες!

Θα κάνω μια παρένθεση εδώ, αν μπείτε στο ιντερνέτ έχει βουίξει ο κόσμος από τα πονηρά σεξ βίντεο! Ολόκληρα site να δείχνουν τα αίσχη των αισχών και να μην τα κλείνει κανείς. Να δείχνουν μεγάλους άντρες να πηγαίνουν με κοριτσάκια ή οι κύριες με αγοράκια, προσοχή όχι με ενήλικα! Αλλά ακόμα και μικρά παιδιά να το κάνουν μεταξύ τους, με όλους τους τρόπους.

Μας δείχνουν και άτομα του ίδιου φίλου να κάνουν αυτά τα αίσχη: αγόρια με αγόρια και κορίτσια με κορίτσια! Ο σκοπός τους είναι πασιφανής, να καταστραφεί η νεολαία όλου του κόσμου. Να κάνει το λάθος να παρασυρθεί, μικρό παιδί είναι δεν καταλαβαίνει και τόσο και να προχωρήσει, να πέσει στην αμαρτία που δεν έχει τελειωμό! Μάλιστα πληθαίνουν τα βίντεο που γράφουν ότι ο πατέρας πηγαίνει με την κόρη ή μάνα με τον γιο! Τα αδέρφια μεταξύ τους, η θεια με τον ανιψιό ή ο θειος με την ανιψιά κλπ.

Φυσικά ελάχιστα από αυτά είναι πραγματικά, αλλά το κάνουν για να μας εξαφανίσουν, να μας καταστρέψουν, να τα θεωρούμε όλα αυτά φυσιολογικά. Όσο για την παιδεραστία και εδώ τα βίντεο πληθαίνουν. Βρίσκεις με ευκολία και δωρεάν βίντεο με κοριτσάκια ακόμα και 8-10 ετών, να το κάνουν με μεγαλύτερους και δεν επεμβαίνει κανείς δεν κουνιέται φύλο! Ελευθερία δεν θέλουμε; Προστατέψτε τα παιδιά σας πριν είναι πολύ αργά. Γίνετε καλοί γονείς και σταθείτε κοντά τους, σας έχουν ανάγκη εσάς και όχι τα λεφτά σας! Να βάλετε φραγή στον υπολογιστή για να μην μπορεί να μπει κανείς.

Όχι κωδικό που να τον ξέρουν οι μεγάλοι, φραγή για όλους που να λέει αυτό τοsite έχει πορνογραφικό περιεχόμενο! Γιατί τα φαινόμενα να μπαίνουν και οι μεγάλοι και να βλέπουν με τiς ώρες και όχι μόνο για απλή περιέργεια, έχουν αυξηθεί ανησυχητικά ακόμα και στην Ελλάδα! Όσο για την τηλεόραση τi να πεις; Η καταστροφή από εκεί άρχισε με τα ανεξέλεγκτα κανάλια, την ελεύθερη τηλεόραση και αυτά που βάζουν. Όσο για το εξωτερικό να έρθει και η συνδρομητική τηλεόραση, η καλωδιακή τηλεόραση και μέσο δορυφόρου.

Να έχει και κανάλι πορνό για να ενημερωνόμαστε λιγάκι, γιατί εμείς οι έλληνες έχουμε μείνει πίσω στο σεξ! Ούτε κλειδωμένο δεν το είχαν με κωδικό. Τσόντες σε κοινή θέα. Τουλάχιστον στο ΟΤΕ-TV μέσω ιντερνέτ και μέσω δορυφόρου που τώρα βγήκε, είναι κλειδωμένο με κωδικό! Ξεκίνησαν με το βίντεο για να μας ξυπνήσουν σαν λαό. Το τι τσόντες είδαμε τότε δεν περιγράφετε! Αλλά η καταστροφή ξεκινάει από την Αμερική, όλα από εκεί μας τα φέρανε από την πιο αμαρτωλή χώρα των εθνών. Τώρα έφτασαν σε σημείο να δείξουν ζωντανά στην τηλεόραση, τον οργασμό μια γυναίκας με μια ειδική συσκευή!

Η νέα μόδα στην Αμερική, φίλους έχω τα μαθαίνω τα νέα. Θεέ μου συγχώρεσε με που αναφέρω τέτοια πράγματα αλλά πρέπει. Μαζεύονται που λέτε οι κυρίες για καφέ στο σπίτι και μια από αυτές, φέρνει αυτή την συσκευή για να την δοκιμάσουν! Οι αντιρρήσεις κάμπτονται γρήγορα γιατί δεν περιλαμβάνει η συσκευή διεισδύσει στον κόλπο της γυναίκας, αλλά
κάνει δονήσεις εξωτερικά. Έτσι ανεβαίνει επάνω η μια μετά την άλλη και οι άλλες γελάνε και την χαϊδεύουν που έχει οργασμό!

Να μας καταστρέψουν θέλουν ολοσχερώς, να μην μείνει οικογένεια. Όσο για την απόλαυση, αυτή βρίσκετε στα ατελείωτα όργια και πουθενά αλλού! Δεν υπάρχει θεός, δεν υπάρχει οικογένεια, δεν υπάρχει πολιτισμός, ούτε τα αγρία θηρία δεν συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο. Έτσι όλοι έχουν δικαιώματα και ειδικά οι ανώμαλες μειοψηφίες του 1-2%! Να βγει ο σταυρός από τα σχολεία, την σημαία, τα κυβερνητικά κτήρια, από τις εκκλησίες. Να μην χτυπάνε οι καμπάνες γιατί μας ενοχλούν!

Να μιλάμε μόνο για λεσβίες και ανώμαλους άντρες! Να μην γίνονται γάμοι στις εκκλησίες, να μην βαφτίζουμε τα παιδιά μας. Να καταντήσουμε σαν το Πακιστάν που βγήκαν στην δημοσιότητα, δυο θέματα την προ προηγούμενη εβδομάδα. Που βίασαν ένα αγόρι 16 ετών ένα ολόκληρο βράδυ οι μουσουλμάνοι, επειδή τσακώθηκε με τον γιο τους που τον έβρισε γιατί ήταν χριστιανός. Τον χτυπούσαν και τον βίαζαν για να αλλάξει την πίστη του! Και για ένα κορίτσι 12 ετών που το κρατούσαν με την βία 8 μήνες, το χτυπούσαν και το βίαζαν για να γίνει μουσουλμάνα!
Η αστυνομία και το νοσοκομείο και ο ιατροδικαστής, αρνήθηκαν να εξετάσουν και της δυο περιπτώσεις. Ούτε αν έγινε βιασμός, ούτε καταγγελία δέχτηκαν, ούτε δέχτηκαν να νοσηλεύσουν τα παιδιά. Το μόνο που τους είπαν να το βουλώσουν και να ξεχάσουν το θέμα, το ίδιο και η αστυνομία. Εδώ σκοτώνονται 100.000 χριστιανοί κάθε χρόνο από τους μουσουλμάνους και δεν ενδιαφέρετε κανείς. Μόνο μην πειράξετε τους μουσουλμάνους μας λένε και για πολιτισμικότητα.

Μας μιλάνε ότι έχουν και αυτοί δικαιώματα, εμείς όμως όχι ακόμα και αν είμαστε στην χώρα μας. Έτσι θα κάνουν και σε μας, τα βλέπετε τι γίνεται στην Αίγυπτο. Πόσους κόπτες, δηλαδή χριστιανούς σκοτώνουν κάθε μέρα. Μέχρι και τα άρματα έβαλαν να τους λιώσουν, όταν ξεσηκώθηκαν και απαίτησαν δικαιώματα για να μην τους σκοτώνουν! Αυτά θέλουν να μας τα κάνουν και σε εμάς. Η τηλεόραση αποκρύπτει όσο μπορεί περιστατικά βίας των αλλοδαπών και υπερτονίζει αυτά που γίνονται από έλληνες. Πολλά από αυτά τα μαθαίνουμε από βουλευτές άλλων κομμάτων που κάνουν επερωτήσεις και όχι από την τηλεόραση.

Όλα τα απεχθή εγκλήματα που κάνουν αυτά τα γουρούνια και τα κρατάμε εδώ στην Ελλάδα, με αστείες δικαιολογίες. Ότι αν τους διώξουμε θα στενοχωρήσουμε τους αμερικάνους. Ε τότε αν τους θέλουν τόσο πολύ, ας τους πάρουν στην χώρα τους. Αλλά για πήγαινε στην Αμερική αν τολμάς; Εδώ δεν σε αφήνουν να βγάλεις βίζα, αν περάσεις τα σύνορα παράνομα σε πυροβολούν δίχως έλεος! Δικαιολογίες και πράσινα άλογα, τους θέλουν γιατί εξυπηρετούν τα σχέδια τους, για να μην μπορεί ο έλληνας να βρει μεροκάματο για να ζήσει.

Γιατί πολλοί θα πήγαιναν και για αγροτικές εργασίες, να μαζέψουν ελιές για να ζήσουν τα παιδιά τους. Όσο για τα σταφύλια η παραγωγή δεν πήγε και τόσο καλά, ελιές όμως θα έχουμε σε τρομερή ποσότητα, το ίδιο και λάδι. Αλλά με 20 ευρώ μεροκάματο που ζητάνε οι ξένοι, δεν θα πάει ο έλληνας γιατί δεν θα βρει με 40 ευρώ. Όσο για τους ξένους δεν δουλεύουν και τόσο καλά το ξέρετε και η καταστροφή της Ελλάδας θα συνεχίζετε, η πείνα θα ανεβαίνει. Θα φτάσουμε σε καταστάσεις σαν μετά την κατοχή που οι έλληνες στης πόλεις, τα είχαν ξεπουλήσει όλα για να αγοράσουν τρόφιμα και μόλις ήρθαν τα τρόφιμα, τα έβλεπαν και δεν είχαν λεφτά να τα αγοράσουν!

Έτσι θα γίνει και με μας θα βλέπουμε τα μαγαζιά γεμάτα τρόφιμα και δεν θα μπορούμε να τα αγοράσουμε για να φάνε τα παιδιά μας. Λυπάμαι που σας τα λέω αυτά αλλά είναι η πικρή αλήθεια. Φυσικά μην ξεχάσετε όλοι σας να αγοράσετε ένα όπλο. Μια κυνηγητική καραμπίνα αλλά χραπα χρουπα που και φτηνή είναι και πιο ασφαλής για όπλο προστασίας. Θα τα πούμε στην συνέχεια αυτά για το τη θα μας συμβεί ακριβώς.
Αλλά παγκοσμιοποίηση δεν θέλατε;
Ποιους χρησιμοποιεί η παγκοσμιοποίηση; Μα τους μουσουλμάνους! Τι δεν καταλάβατε; Θα σας το εξηγήσω. Μια θρησκεία είναι η πιο βολική για αυτούς, να γίνεις μουσουλμάνος. Να είσαι πειθήνιος σε ότι σου λένε αυτοί, να σκοτώνεις όσους αντιδρούν γιατί είναι αντίθετοι στην πίστη σου. Να ζεις με λίγα λεφτά και να έχεις γυναίκες και όχι μόνο για να κάνεις το κέφι σου! Αυτό γίνεται στην σημερινή εποχή στην Γαλλία, όπου το 15% του πληθυσμού είναι μουσουλμάνοι.

Όχι δεν αναφερόμαστε σε μετανάστες αλλά γίνονται άσπροι γάλλοι μουσουλμάνοι, γιατί κάνουν το κέφι τους χωρίς όρια. Οι γυναίκες μέσα στα σπίτια χωρίς δικαιώματα, με τα πόδια ανοιχτά για να το βάλει ο αφέντης όπου θέλει. Ναι δεν διαβάσατε λάθος το κοράνι το λέει καθαρά: το μοναδικό δικαίωμα της γυναίκας που έχει είναι, αν θέλει να κάνει παιδιά αλλιώς παρά φύση συνουσία. Αλλά δεν λέει μόνο αυτό μέσα η γυναίκα μόνο την παρθενιά της πρέπει να κράτησει μέχρι να παντρευτεί. Δηλαδή τον πισινό της όχι, αυτόν το καθορίζει ο αφέντης του σπιτιού!

Ήμαρτον Παναγία μου με αυτά που γράφω, αλλά θα ξυπνήσετε καμιά φορά; Δηλαδή μπορεί να πάει μαζί της από πίσω οποίος θέλει, αρκεί να έχει την άδεια του αφέντη. Έτσι πάνε μαζί της όλοι από την οικογένεια! Αυτό δεν γίνεται στα πολιτισμένα κράτη, αλλά στης χώρες της Ασίας και της Αφρικής στους φανατικούς μουσουλμάνους. Αν αυτό νομίζετε κάνετε λάθος! Αυτούς φέρανε λοιπόν στην Ευρώπη για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους. Αυτά τα ζώα που δεν ξυπνάνε με τίποτα και που ο καθένας ερμηνεύει το κοράνι όπως των συμφέρει!

Τα ζώα που ζουν στο Πακιστάν για παράδειγμα, έρχονται στην Δύση και αφήνουν δυο- τρεις από την οικογένεια, να πηδάνε τις γυναίκες για να της γκαστρώνουν! Όσο για τους ίδιους, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να το κάνουν μεταξύ τους! Για αυτό πρέπει να γίνουμε αδερφές, μας το επιβάλει η παγκοσμιοποίηση! Βρε ουστ από δω παλιό βρωμιάρηδες. Τα παιχνίδια που παίζουν στο Πακιστάν τα μικρά παιδιά, είναι εκμάθηση στα σεξουαλικά όργια με το ζόρι! Τα βιάζουν λοιπόν από μικρή ηλικία και τα αγόρια και τα κορίτσια, αλλά μόνο από πίσω. Αυτά σας τα λέω, για να δείτε που θα καταλήξουμε αν δεν αντισταθούμε.

Αυτό δηλαδή που γίνεται στην Αγγλία σήμερα που οι μουσουλμάνοι οδηγοί ταξί βιάζουν της αγγλίδες ασύστολα και με δικαιολογία ότι δήθεν δεν πλήρωσαν την κούρσα, αλλά γιατί τότε τους προσλαμβάνουν οι εταιρίες; Γιατί έτσι πρέπει να γίνει, να μάθουν και οι ευρωπαίες να μην λένε όχι στους βιασμούς τους. Αλλά να κάθονται και να απολαμβάνουν τον βιασμό τους! Όσο για τις γυναίκες αποκομμένες από τον έξω κόσμο, βρίσκουν παρηγοριά μόνο η μια στην άλλη! Έτσι φτιάχνουν δεσμούς μεταξύ τους γιατί τους λείπει η αγάπη, κάνοντας ακόμα και έρωτα η μια με την άλλη! Αυτά θέλουν να μας περάσουν, δεν θα το καταλάβετε επιτέλους;

Πως μόνο η χριστιανική πίστη είναι η σωστή και η ορθή και ένας άντρας μια γυναίκα εφ όρου ζωής. Μια αγάπη όχι χίλιες, μια αλλά πραγματική. Ξεκολλήστε και ξεχωρίστε της έννοιες: άλλο πάθος, άλλο αγάπη. Άλλο κάνω έρωτα, άλλο πράγμα ο έρωτας. Το πάθος φεύγει, η αγάπη μένει αιώνια μεταξύ δυο ανθρώπων. Αλίμονο αν έμενε το πάθος και έφευγε η αγάπη. Εξάλλου όσο μεγαλώνει η ηλικία, το πάθος φεύγει όσο αγάπη και να υπάρχει γιατί αυξάνουν τα προβλήματα και τα παιδιά θέλουν φροντίδα και όχι πάθος. Έτσι λοιπόν ξύπνιοι γονείς πρέπει το ζευγάρι να είναι αγαπημένο, ενωμένο και χωρίς πάθος για να αφοσιωθεί στο μεγάλωμα των παιδιών και στην φροντίδα τους.
Οι προφητείες στο σύγχρονο γίγνεσθαι! Μέρος έβδομο
πολεμική αναμέτρηση.jpgΠότε θα γίνει ο πόλεμος;
Είπαμε πως ο πόλεμος θα αργήσει, θα έχει έρθει πρώτα η πτώχευση. Δεν έχει σημασία πως θα την ονομάσουν: κούρεμα ομόλογων, αδυναμία πληρωμής των χρεών. Ελπίζω όχι και επιστροφή στην δραχμή, γιατί τότε τα πράγματα θα είναι ακόμα χειρότερα για εμάς. Γιατί θα βρεθούμε με δραχμές μειωμένης άξιας και με ελάχιστα συναλλαγματικά αποθέματα. Οι απειλές των τούρκων θα συνεχίζονται, οι ισραηλινοί δεν κωλώνουν και όχι μόνο απειλούν την Τουρκία αλλά το δείχνουν στα ίσα. Βοηθάνε τους κούρδους όχι μόνο στα λόγια αλλά και στα έργα.

Δεν τους δίνουν μόνο όπλα, αλλά και πληροφορίες από τους δορυφόρους και από τους πράκτορες τους. Δηλαδή την Μοσάντ που έχουν για να χτυπήσουν την κατάλληλη στιγμή. Κάνουν όμως και κάτι ακόμα, δείχνουν τα δόντια τους ακόμα και στην ίδια την Αμερική. Θέλανε να αγοράσουν όπλα οι τούρκοι και οι αμερικανοί θέλουν να πουλήσουν, λεφτά είναι να μην τα αρπάξουν; Μόλις είπαν λοιπόν ότι θα αγοράσουν UAV. Δηλαδή μικρά αεροπλάνα χωρίς πιλότο για να ελέγχουν από απόσταση και να παίρνουν πληροφορίες με της κάμερες που έχουν. Τα σαμπόταραν οι εβραίοι βάζοντας ιό στο λογισμικό τους.

Έτσι τέρμα τα δίφραγκα για την Τουρκία, αμερικάνικα όπλα θα πάρει με το σταγονόμετρο. Ενώ εμάς μας τα δίνουν τσάμπα και σε μεγάλους αριθμούς! 400 άρματα μάχης 15 ετών, Μ113 πιο καινούργια από τα δικά μας, τεθωρακισμένα μεταφοράς ΑΤ πυραύλων και μεταφοράς βλημάτων πυροβολικού απαραίτητα για τα αυτοκινούμενα πυροβόλα μας. Θα μας δώσουν ακόμα και υλικά από το Ιράκ και ΤΟΜΑ, γενικά θα μας μπουκώσουν με όπλα γιατί το επιβάλουν οι εβραίοι! Και τι κάνουν εδώ οι δικοί μας στην Ελλάδα; Δεν τα παίρνουν όσο για γρήγορα μπορούν, γιατί τους πιέζει η τρόικα και οι γερμανοί!

Γιατί οι γερμανοί είναι οι μόνοι που στηρίζουν τους τούρκους, γιατί είναι έξω από τα πετρέλαια. Αν και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί φέρονται τόσο ηλίθια; Δεν θα μπορούσαν να ταχθούν με εμάς από την αρχή, αφού εμείς έχουμε τα πετρέλαια και όχι οι τούρκοι; Αλλά αυτοί οι ξεροκέφαλοι γερμανοί, δεν εγκαταλείπουν με τίποτα τους σύμμαχους τους για χρόνια τούρκους, 100 χρόνια σύμμαχοι είναι. Έτσι δεν έμεινε τίποτα άλλο για να πάρουν όπλα οι τούρκοι, αλλά μόνο από τους γερμανούς και τους κινέζους! Για αυτό και έκαναν τον τσαμπουκά με το φυσικό αέριο της Ρωσίας λέγοντας ότι τιμή είναι υψηλή, τώρα το κατάλαβαν;

Τότε γιατί υπόγραψαν την συμφωνία με την συγκεκριμένη τιμή; Προτιμάνε να πάρουν από το Ιράν φυσικό αέριο, για να αρπάξουν και ότι τεχνολογία έχει σε βαλλιστικούς πυραύλους, αλλά και σε άλλα οπλικά συστήματα. Θα τους πουλήσουν κιόλας δικά τους οπλικά συστήματα και δεν θα πληρώσουν το φυσικό αέριο με λεφτά. Εξάλλου αγρίεψαν οι τούρκοι γιατί απέναντι τους βρήκαν και τους ρώσους. Όλοι λοιπόν ενάντιον τους αμερικάνοι, ρώσοι, γάλλοι, άγγλοι, ισραηλινοί. Κουτοί είναι να τους αφήσουν να αρπάξουν φυσικούς πόρους που δεν είναι δικοί τους; Αν ενισχυθεί η Τουρκία τώρα, θα είναι μια μεγάλη απειλή σε 10 χρόνια και σε 20 χρόνια ο κυρίαρχος στην περιοχή που δεν θα μπορεί να την σταματήσει κανείς.

Καλύτερα να γίνει αυτό τώρα. Μα για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα από όλα να ξεκινήσει ο πόλεμος και οι τούρκοι απειλούν μα δεν το τολμούν! Ξέρουν πως αν το κάνουν, τους έφαγε το μαύρο σκοτάδι με όλους ενάντιον τους. ΤΟ θέμα είναι τι θα κάνει η Κίνα; Δηλαδή αν η Κίνα τους βοηθήσει, φυσικά όχι με λόγια. Αλλά με οπλικά συστήματα και με παροχή τεχνικής βοηθείας, για την κατασκευή οπλικών συστημάτων. Είναι κάτι που το βλέπω πολύ δύσκολα να γίνεται, αλλά θα γίνει σε μικρό βαθμό. Την Κίνα την συμφέρει να πιέσει για να πάρει και αυτή κάτι από την μοιρασιά, ένα οικοπεδακι και μετά θα κάνει την κουτή.
Τα ποσοστά του πετρελαίου στην περιοχή.
Αμερική 30-35%, Ρωσία 25-30% εξάλλου αυτή θα βγάλει το φίδι από την τρύπα, Γαλλία 10-15%, Αγγλία 5-10%. Περισσεύει ένα 10% για τους κινέζους, αν και εχουν σχεδιάσει τα οικόπεδα με αριστουργηματικό τρόπο: 4 η Αμερική, 3 η Ρωσία, 2 η Γαλλία, 1 η Αγγλία, 1 εσύ Κίνα. Είναι 11 τα οικόπεδα, ε να δώσουμε και ένα στους ισραηλινούς. Εξάλλου αυτοί θα αναλάβουν την στρατιωτική προστασία τους! Όλα μέλι γάλα και οι ξύπνιοι γερμανοί απέξω, καλά να πάθουν! Εξάλλου υπάρχουν πολλά ακόμα να μοιράσουν. Υπάρχει ολόκληρη η Ελλάδα 15+ φορές μεγαλύτερη από αυτά της Κύπρου και παραπάνω από τρεις φορές, όσα έχουν όλοι οι υπόλοιποι στην νοτιανατολική μεσόγειο. Δηλαδή οι κύπριοι, η σύρια, ο Λίβανος, οι ισραηλινοί, οι αιγύπτιοι και η Λιβύη μαζί!

Έτσι για να καταλάβουμε πόσο αξίζουμε. Έχουμε αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αεριού, τρεις φορές μεγαλύτερα από την Σαουδική Αραβία! Το θέμα είναι να αρχίσουμε να το βγάζουμε για να κονομάμε, αλλά αυτό δεν θα γίνει άμεσα. Προηγείται το κοίτασμα στην Κύπρο και στο Ισραήλ, μετά θα βγουν τα υπόλοιπα με αργό ρυθμό και πολύ λίγα από αυτά που έχει η Ελλάδα. Γιατί αν το κάνουν θα φτάσει σε εξευτελίστηκες τιμές το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο!

Έτσι η Ελλάδα θα βγάζει πετρέλαιο και φυσικό αέριο για 100 χρόνια! Αν παίζαμε έξυπνα από την αρχή και είμαστε με το Ισραήλ, θα το είχαμε βγάλει! Όσο και αν αμφιβάλετε για αυτό, όταν έγινε το 1973 το εμπάργκο πετρελαίου των αραβικών κρατών και η τιμή του πετρελαίου εκτινάχτηκε στα ύψη. Ήθελαν να τους τιμωρήσουν τους άραβες βγάζοντας το πετρέλαιο από την Ελλάδα και να τους δείξουν, ότι δεν τους έχουν ανάγκη. Αλλά επεκράτησε η άλλη ομάδα που έλεγε να τιμωρηθεί η Ελλάδα, που δεν βοήθησε το Ισραήλ και εκεί έγειρε η ζυγαριά, αφού την στήριξαν οι εβραίοι μέσο Κίσινγκερ κλπ!

Αυτές της βλακείες πληρώνουμε τόσα χρόνια. Αφού οι αμερικανοί βοηθάνε το Ισραήλ μετά το 1967 με όλα τα μέσα, εσύ θα τους πας κόντρα; Ηλίθιος είσαι να πας κόντρα ειδικά τότε, στην πανίσχυρη Αμερική και στους εβραίους; Εν μέσω ψυχρού πόλεμου, με το μόνο κράτος στην παροχή της Ασίας φουλ αμερικανικών συμφερόντων το Ισραήλ; Και να το συνεχίζεις αυτό και μετά το 1974; Εντάξει πες οι στρατιωτικοί, οι χούντα δηλαδή δεν ήξερε από εξωτερική πολιτική.

Αλλά οι πολιτικοί που ακολούθησαν τα ίδια λάθη έκαναν. Δηλαδή αν δεν το καταλάβατε, μια λάθος κίνηση του Παπαδόπουλου κατέστρεψε την Ελλάδα στην κυριολεξία και αυτό το πληρώνουμε 40 χρόνια μετά, ακόμα και τώρα. Αν δεν είχε βάλει τα φορτηγά για να κλήση τους διαδρόμους των αεροδρομίων και είχε αφήσει να ενισχύσει το Ισραήλ, η Αμερική το 1973 στον πόλεμο των 7 ημερών. Ούτε θα χάναμε το 40% της Κύπρου και θα είχαμε βγάλει ένα μικρό μέρος των πετρελαίων μας και θα στήριζαν εμάς και όχι τους τούρκους! Δηλαδή η Τουρκία θα είχε τελειώσει το 1990 μετά το τελος του ψυχρού πόλεμου και θα είχε γίνει από μόνη της τρία κομμάτια.
Τα άσχημα για εμάς!
Ενώ από την οικονομική κρίση ο στρατός μας θα καταρρέει, η Τουρκία θα συνεχίσει να αγοράζει και να κατασκευάζει όπλα. Ενώ οι τούρκοι που θα έχουν ενισχυθεί κατά πολύ, θα νιώσουν έτοιμοι θα αποθρασυνθούν. Θα χτυπήσουν την Ελλάδα και θα καταλάβουν 2 νησιά. Προσοχή δεν θα χτυπήσουν δυο νησιά αλλά 4, αλλά θα καταλάβουν τα δυο.

Αλλά η σπίθα του πολέμου θα ξεκινήσει από αλλού, το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο θα έχει ξεκινήσει να βγαίνει από την Κύπρο. Θα γίνουν επιθέσεις και μάχες ακόμα και εκεί, δεν είναι δύσκολο να γίνει το λάθος και μετά τις τρεις ήμερες θα επέμβουν οι ρώσοι! Δεν θα επέμβουν για να σώσουν εμάς, αλλά τις βάσεις εξόρυξης πετρελαίου και φυσικού αερίου! Φυσικά δεν θα επέμβουν για την ψυχή της μάνας τους, αλλά γιατί θα τους δώσουν μεγαλύτερα μερίδια με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι! Μια συμφωνία αμερικανών -ρώσων για το μοίρασμα κατά 30-40% ο κάθε ένας, των κοιτασμάτων στην γύρω περιοχή.

Ε θα πάρουν και από κάτι τις γάλλοι 10+%, άγγλοι 5+% και εβραίοι 5+%! Και οι γύρω περιοχή συμπεριλαμβάνει και την Ελλάδα μέσα, εκεί που είναι το φαΐ εκεί που υπάρχουν τα μεγαλύτερα κοιτάσματα! Θα επέμβουν οι ρώσοι από παντού μέσω Βουλγαρίας, μέσω Αρμενίας, μέσω Συρίας και οι αερομεταφερόμενες τους δυνάμεις και οι δυνάμεις πεζοναυτών! Κανένας δεν θα βοηθήσει τους τούρκους, αντίθετα θα επιτεθούν και οι κούρδοι με γενικό ξεσηκωμό και η Περσία και το Ιράκ.

Για να αρπάξουν ένα κομμάτι για να το διαπραγματευτούν με τους κούρδους και να τους το δώσουν μετά, με αντάλλαγμα να μην ζητήσουν κομμάτι από την χώρα τους. Αυτό στο Ιράν δεν θα γίνει, όχι όμως και στο Ιράκ ένα κομμάτι θα το πάρουν. Θα καταλάβει η Ρωσία τα στενά και την πόλη και θα σταματήσει ο πόλεμος. Θα έχει ελευθερωθεί η Κύπρος και θα έχουν φύγει από τα ελληνικά νησιά που κατέλαβαν οι τούρκοι. Ο πόλεμος θα έχει σταματήσει, όχι όμως για αυτούς που θα σφάζονται με τους κούρδους.

Σε μια μάχη με ελάχιστα αεροπλάνα αν έχουν απομείνει, μερικά άρματα μάχης και με λίγο πυροβολικό. Μετά θα θελήσει η Ρωσία να κρατήσει τα εδάφη που κατέλαβε για την πάρτη της και δεν θα θέλει να κάνει συμφωνίες. Για αυτό και θα την πιέσουν για να φύγει στέλνοντας στρατό και θα το κάνει. Όχι γιατί φοβάται να πολεμήσει, αλλά γιατί θα την απειλήσουν οι αμερικανοί. Ότι οι προηγούμενες συμφωνίες δεν θα ισχύουν και τότε θα δώσει το έδαφος στην Ελλάδα και θα φύγει! Έτσι λοιπόν θα πάρουμε την πόλη, θα γίνει δική μας και έτσι ο ελληνισμός θα μεγαλουργήσει.

Τι δεν αναφέραμε; Ότι όταν ξεσπάσει ο πόλεμος, θα αρπάξουν την εξουσία οι στρατιωτικοί στην Ελλάδα για να πάψει η ακυβερνησία. Φυσικά δεν θα το θέλουν αυτό τα ξένα κέντρα εξουσίας και θα ξεσηκώσουν τους λαθρομετανάστες εναντίον μας! Μάχες θα γίνουν ακόμα και στην Αθήνα, έτσι θα τούς ξεφορτωθούμε και αυτούς ή θα φύγουν ή θα πεθάνουν και για να υπάρξει νομιμοποίηση της εξουσίας, δεν θα υπάρχει άλλη λύση παρά να καλέσουν τον βασιλιά πίσω! Ρε που καταντήσαμε εμείς οι δημοκράτες, να φωνάζουμε τον βασιλιά πίσω που τον βρίζαμε με χυδαία λόγια για να μας σώσει.

Έχει όμως τα κώνε του και τις διασυνδέσεις του αυτός και θα μας βοηθήσει, ε δεν θα σας τα πω και όλα! Πάντως μετά θα μας έχουν ανάγκη οι ξένοι, θα μας μπουκώσουν με λεφτά και θα βγάλουμε τα πάντα και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο και τον χρυσό και το ουράνιο! Έτσι θα πιάσουν δουλειά τα παιδιά μας, γιατί απαιτούνται 200.000+ εργατικό προσωπικό που θα δουλεύουν στης εξορύξεις. Θα μένουν οι μισοί από αυτούς σε παραθαλάσσιες περιοχές, στα σπίτια που τα έφτιαξαν για να τα νοικιάζουν το καλοκαίρι!

Αλλά κάποιοι είδη διαφωνούν με τα γραφόμενα μου.
Έχουν ενστάσεις και αυτό είναι καλό γιατί δεν τελειώσαμε ακόμα, ούτε περιγράψαμε τα πάντα. Ο πόλεμος θα κρατήσει πολύ καιρό, όχι ότι δεν θα γίνουν μάχες, μόνο τρεις μέρες θα διαρκέσουν. Για τρεις ημέρες θα πολεμήσουμε εμείς με τους τούρκους. Μετά θα έχουν επιτεθεί οι ρώσοι και θα είναι αναγκασμένοι να αποσύρουν της δυνάμεις τους, για να τα βγάλουν πέρα με τους ρώσους, αλλά και με τους κούρδους!

Η πρώτη ένσταση που υπάρχει είναι: γιατί να επέμβουν οι ρώσοι; Η άλλη ένσταση είναι, αν περιορισθεί η σύγκρουση μόνο στο αιγαίο και δεν κινδυνέψουν τα πετρέλαια στην Κύπρο, γιατί να έρθουν να μας βοηθήσουν; Η τρίτη ένσταση είναι πως θα μας βοηθήσουν, πως θα έρθουν οι ρώσοι εδώ; Αν και υπάρχει και τετάρτη ένσταση πως θα ξεκινήσει ο πόλεμος; Θα ξεκινήσουμε από το τέλος πως θα ξεκινήσει ο πόλεμος; Θα γίνει μια αιφνιδιαστική επίθεση και οι τούρκοι κάνοντας άσκηση, θα καταλάβουν δυο ελληνικά νησιά.

 Τα έχουν κατονομάσει οι γέροντες: το ένα είναι κατά 90% το Καστελόριζο γιατί τους ευνοεί η απομόνωση του νησιού και γιατί θέλουν να αρπάξουν την ΑΟΖ. Το άλλο είναι κατά 80% το Αγαθονήσι, γιατί χωρίζει στην μέση ένα κομμάτι του αιγαίου. Δηλαδή θα τα καταλάβουν ξαφνικά και θα μας πιάσουν στον ύπνο! Φυσικά και θα γίνουν μάχες μετά, γιατί αν και θα καταφύγουμε στο συμβούλιο του ΟΗΕ και θα καταδικάσει την Τουρκία, η Τουρκία δεν θα τα εγκαταλείψει. Έτσι θα ξεκινήσει ο πόλεμος που θα κρατήσει 3 μέρες. Εδώ υπάρχει μια ασάφεια θα την εξηγήσω μετά στο τέλος.
Οι ρώσοι εκμεταλλευόμενοι το ψήφισμα του ΟΗΕ, μπορούν να επέμβουν για να συνετίσουν την Τουρκία. Έχουν αυτό το δικαίωμα σαν μόνιμο μέλος και θα φέρουν την ψήφο όπως τους βολεύει. Για να μπορέσουν να επέμβουν όχι για το καλό της Ελλάδας, αλλά για το δικό τους! ΤΟ γιατί θα επέμβουν το είπαμε: για τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο, για τα δικά τους συμφέροντα. Αλλά αν επιτεθούν οι ρώσοι, δεν θα κάτσουν οι υπόλοιποι αμέτοχοι. Αυτοί δηλαδή που συνορεύουν με την Τουρκία: Αρμένιοι, Ιράν, Ιράκ, Συρία, κούρδοι γιατί οι ρώσοι θα τους τσακίσουν τους τούρκους. Έτσι θα είναι αναγκασμένοι να αποσύρουν στρατό από τα νησιά που κατέλαβαν και από την Κύπρο ακόμα. 

Καλά δεν μπορεί να περιορισθεί η σύγκρουση μόνο στο Αιγαίο; 
Όχι! Θα επεκταθούν οι συγκρούσεις και στην Κύπρο, είτε θα κάνουν μια επίθεση στην Κύπρο για να αναγκάσουν τους κύπριους να υποκύψουν οι τούρκοι. Μα αν δεν κάνουν τίποτα οι τούρκοι, πως θα ξεσπάσει ο πόλεμος; Δεν είναι τόσο δύσκολο να διατάξει η Ελλάδα στην Κύπρο, την ΕΛΔΥΚ να κάνει μια περιορισμένης κλίμακας επίθεση. Για να αναγκάσει τους τούρκους να επιτεθούν και να γενικευτεί η σύρραξη. Όλα πιθανά είναι και όχι πια απίθανα σενάρια. Οι ρώσοι θα επιτεθούν θα διαλύσουν την τούρκικη αεροπορία, όση έχει μείνει από της συγκρούσεις με την ελληνική. Αν και οι μάχες θα είναι ελάχιστες όπως υποστηρίζουν μερικοί γέροντες, λες και δεν θα πολεμήσουμε! Δεν θα πω όσα ξέρω, αλλά θα συνεχίσω. 

Μετά θα καταλάβουν οι ρώσοι τα στενά και την Κωνσταντινούπολη, θα μείνουν εκεί 6 μήνες και δεν θα θέλουν να φύγουν με τίποτα. Για να φύγουν θα ξεσηκωθούν όλοι ενάντιον τους και θα γίνουν ακόμα και μάχες. Έτσι για να αποφύγουν έναν γενικευμένο πυρηνικό πόλεμο θα φύγουν, αλλά θα αφήσουν τα εδάφη σε αυτούς που είναι λιγότερο εχθροί από τους υπόλοιπους. Δηλαδή τους έλληνες! 

Το περίεργο είναι πως βλέπουμε τους αμερικανούς, να θέλουν να μας δώσουν δωρεάν τεράστιες ποσότητες υλικών. Ακόμα και αντιτορπιλικά με μεγάλες ικανότητες αεράμυνας! 

Είναι πολύ περίεργο το παιχνίδι του Παπανδρέου που θέλει να αλυσοδέσει την χώρα, στην τρόικα και στους γερμανούς. Θέλει να κάνει το κούρεμα με τέτοια πατέντα που να συμφέρει μόνο τους ξένους δανειστές μας, να καταστρέψει τα ελληνικά ταμεία ασφαλίσεις κλπ. Τα έχετε διαβάσει πιστεύω, ότι έκανε μέχρι τώρα. Αλλά για μια στιγμή γιατί απορείτε που δεν φωνάζει η αντιπολίτευση; Δεν τα έλεγε ο γέροντας Παίσιος το 1983; Ότι θα φωνάζουν μόνο οι χριστιανοί και το ΚΚΕ! Ότι θα τους σιχαθεί τους πολιτικούς ο κόσμος και θα τους πάρει με της πέτρες. Αλλά ποίοι είναι μέσα στην ελληνική βουλή; Δεν καταλάβατε ε; Οι περισσότεροι έχουν τελειώσει το κολέγιο Αθηνών και από εκεί τους προωθούν, ανάλογα με τα συμφέροντα τους οι ξένες δυνάμεις! 

Όσο για τον Παπανδρέου είναι ικανός να καλέσει ακόμα και τους τούρκους, γιατί μισεί τους έλληνες. Αυτό αποδεικνύεται με αυτά που κάνει που βλέπει τα παιδιά στην Αθήνα να πεινάνε και να μην τον ενδιαφέρει, Ναι αλήθεια είναι, η αρχιεπισκοπή Αθηνών ταΐζει 10.000 άτομα ημερησίως και για Αθήνα μίλησα όχι για την Αττική! Τα ποσοστά νέων οικογενειών που θέλουν να αφήσουν τα παιδιά τους σε ιδρύματα, γιατί δεν έχουν με τι να τα ταΐσουν αυξάνεται ημέρα με την ημέρα. Το ίδιο και οι ανύπαντρες μητέρες ή τα παιδιά χωρισμένων γωνιών, πάλι λόγο της οικονομικής κρίσης. Το τι γίνετε δεν περιγράφετε. 
Οι προφητείες στο σύγχρονο γίγνεσθαι! Μέρος όγδοο.
Δεν μας λες ακριβώς πότε θα γίνει ο πόλεμος!
Δεν σας λέω γιατί δεν πρέπει και εγώ δεν πετάω μια σκέτη ημερομηνία, έτσι απλά σαν πυροτέχνημα.

αρματα μαχης.jpgΚάποιοι γερονταδες στο άγιο όρος λένε για το 2012, αλλά εγώ δεν θα το υποστηρίξω γιατί πρέπει να είμαι ακριβείς σε ότι πω. Το πότε θα γίνει ο πόλεμος το καθορίζουν οι συνθήκες και ο Θεός! Πρέπει να συντρέχουν και αυτοί οι δυο λόγοι για να γίνει. Για την θέληση του Θεού δεν μπορώ να μιλήσω για τις κατάλληλες συνθήκες, ναι πολλά μπορώ να πω. 
Αυτό προσπαθώ να σας εξηγήσω τόση ώρα που διαβάζετε το κείμενο. Ξέρουμε με απόλυτη ακρίβεια τα γεγονότα που θα συμβούν. Δεν ξέρουμε το πότε με απόλυτη ακρίβεια, για να το πούμε. Αν δηλαδή θα γίνει το 2012 ή αργότερα. Ξέρουμε περίπου σε τι μήνα θα γίνει, τότε που φυτεύουν τα σπανάκια και θα διαρκέσει όσο τα λάχανα. Δηλαδή 6 μήνες, ποτέ όμως φυτεύουν τα σπανάκια; 

Εδώ υπάρχουν παραπάνω από δυο εκδοχές: ότι ο πόλεμος θα αρχίσει Φεβρουάριο και θα τελείωση μια μέρα πριν της 15 Αυγούστου! Είτε Σεπτέμβριο και θα τελειώσει 25 Μαρτίου! Είτε Νοέμβριο και θα τελείωση το Πάσχα! Γιατί τα λέω αυτά; Γιατί αναφέρετε καθαρά πως θα τελειώσει ο πόλεμος, μια μέρα πριν μια μεγάλη θεομητορική εορτή! Τι δουλειά έχει το Πάσχα; Παρασκευή μετά το Πάσχα είναι η εορτή της ζωοδόχου πηγής! Ναι αλλά πότε;   

Αν δηλαδή θα συνεχιστεί η κατάρρευση της χώρας σταδιακά, τότε θα πάμε πιο πίσω. Αν η κατάρρευση γίνει απότομα, τότε ο πόλεμος είναι μια ανάσα από το να γίνει. Ναι μπορεί να γίνει ο πόλεμος το 2012, αν γίνει το κούρεμα των ομολόγων και δεν έχουμε να πληρώσουμε της συντάξεις. 

Γίνουν εκατοντάδες χειλάδες απολύσεις ή αν μας πετάξουν έξω από το ευρώ και γυρίσουμε στην δραχμή! Όλα θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις, γιατί κανένας δεν λέει να μας σώσει και το βλέπετε, αλλά όλοι απαιτούν τα λεφτά τους! Αν δεν πάρουμε τις δόσεις, δεν θα έχουμε να πληρώσουμε τους μισθούς και τις συντάξεις. Όλα αυτά μαζί κάνουν, δηλαδή συνθέτουν το παζλ του πότε θα γίνει πόλεμος. Γιατί πριν γίνει θα υπάρξει στάση πληρωμών. Θα αποσύρουν τα κεφαλαία τους οι ξένοι και τότε θα γίνουν όλα που σας περιγράφω. 

Δεν βάζω ακριβώς την ημερομηνία γιατί ο Θεός μπορεί να παρατείνει για μερικά χρόνια την αγωνία μας και θα το κάνει αυτό για να μας παιδαγωγήσει. Να γυρίσουμε κοντά του γιατί τον θυμόμαστε μόνο όταν τον έχουμε ανάγκη και μετά του γυρίζουμε την πλάτη και γυρνάμε στις ασωτίες και τις αμαρτίες. Αυτό είναι και το πιο βασικό: όσο γρηγορότερα γυρίσουμε στον Χριστό και στην ορθόδοξη πίστη, τόσο λιγότερο θα υποφέρουμε και θα τρέξουν τα γεγονότα με γοργούς ρυθμούς. Όσο δεν πάμε κοντά στον Θεό αλλά τον βλαστημάμε κιόλας τόσο θα αργούν τα γεγονότα..
Τόσο θα αργούν τα γεγονότα και τόσο περισσότερο θα γουργουρίζει η κοιλιά μας από την πείνα και τότε θα δούμε. Θα έχουμε την όρεξη νηστικοί να κάνουμε αμαρτίες; Ή θα μαζευτούμε και θα βάλουμε μυαλό για να σωθούμε επιτέλους σαν χώρα, σαν κοινωνία και σαν λαός. Να ζήσει ξανά η Ελλάδα μας με Χριστό, με αγάπη και ομόνοια με φιλότιμο και καλοσύνη, με φιλοπατρία και κατανόηση, με άξια ιδανικά και αλληλοκατανόηση, με νηστεία και προσευχή, με πίστη και ελπίδα! Δυστυχώς όμως είμαστε πολλοί αμαρτωλοί: το 90% των ελλήνων ζουν μέσα στην αμαρτία και μόνο το 10% κοντά στον Χριστό. Αυτά τα λένε οι γερονταδες, όχι εγώ ο αμαρτωλός.

Λένε τόσα πολλά που δεν χορταίνεις να τους ακούς και υπάρχουν πολλά περισσότερα που τα αποκρύπτουν. Ξέρω πολλά μα δεν σας τα μεταφέρω, γιατί δεν ξέρετε να τα αξιολογήσετε. Γιατί δεν μπορείτε να καταλάβετε τα βαθύτερα νοήματα που κρύβουν μέσα τους. Μόνο άνθρωποι που είναι όχι μέσα στην ορθοδοξία απλά, αλλά ασχολούνται διαβάζουν, παλεύουν, ρωτάνε και προσεύχονται. Νηστεύουν και κοινωνούν σχεδόν κάθε εβδομάδα. Με την φώτιση του μεγαλοδύναμου θεού πιάνουν ένα μικρό μέρος των βαθύτερων νοημάτων, όπως η αμαρτωλότητα μου. Γιατί το πνεύμα το άγιο, δεν φωτίζει αμαρτωλούς αλλά δίκαιους.

Όχι δεν είμαι δίκαιος, αμαρτωλός είμαι. Αλλά προσπαθώ παλεύω, αγωνίζομαι να είμαι κοντά στην εκκλησία μας και μακριά από τα δαιμόνια των παθών! Ναι δαιμόνια των παθών γιατί για κάθε πάθος υπάρχει το δαιμόνιο που σε σπρώχνει προς τα εκεί. Είτε αλκοολισμός είναι, είτε να καπνίζεις ακόμα και ένα τσιγάρο, είτε να πέσεις στα ναρκωτικά, είτε στις σαρκικές απολαύσεις κάθε είδους. Αν κόψεις το τσιγάρο για παράδειγμα υποφέρεις, αλλά μετά όταν τα καταφέρεις και φύγει το δαιμόνιο είσαι καλύτερα, όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά! Σκεφτείτε αυτά που σας γράφω και φερθείτε ανάλογα!

Πάντως ο πόλεμος θα είναι τόσο σκληρός και τόσο πολύ καταστροφικός που θα πεθάνουν πολλά εκατομμύρια άνθρωποι. Μόνο οι δικοί του οι εσταυρωμένοι υπό των αγγέλων, δεν θα πάθουν τίποτα. Τρέξτε μην αφήνετε στιγμή να πάει χαμένοι, μετανοήστε, εξομολογηθείτε και κοινωνήστε για να σωθείτε. Τρέξτε γιατί δεν έμεινε παρά ελάχιστος χρόνος για να γίνουν όλα αυτά. Τρέξτε προλαβαίνετε αφήστε την αμαρτία, βγείτε από τον βούρκο, σηκωθείτε και πηγαίνετε στην εκκλησία. Τρέξτε ο Χριστός σας περιμένει, μην αγνοείτε τις εκκλήσεις του και μπείτε κάτω από την αγκαλιά και την προστασία του!
Οι γέροντες μιλάνε για πυρηνικό πόλεμο που θα αφανίσει 1,5 δισεκατομμύρια κόσμο!

Για τρίτο παγκόσμιο πόλεμο φυσικά αναφέρονται, αλλά δεν ξέρουμε το πότε. Γιατί μόνο ο Θεός το ξέρει και αυτός θα αποφασίσει το πότε. Πάντως εμείς θα είμαστε απέξω, αλλά αυτά θα συμβούν αργότερα. Όχι ότι δεν θα πέσουν τακτικά πυρηνικά όπλα μικρής ισχύος, πέριξ της περιοχής μας στον πόλεμο που θα έρθει. Εξάλλου πως θα εξοντωθούν τόσα εκατομμύρια άνθρωποι που αναφέρονται στης προφητείες για την Τουρκία και τα εδάφη που θα καταλάβουν οι ρώσοι. Το 1/3 θα γίνουν χριστιανοί γιατί είναι κρυπτό χριστιανοί, 1/3 θα εξοντωθεί, δηλαδή οι φανατικοί μουσουλμάνοι που θα πολεμήσουν. Το 1/3 θα φύγει στα βάθη της Ασίας. Δηλαδή βασικά οι κούρδοι που θα πάνε στο δικό τους κράτος!

Εξάλλου τόσα ποσοστά δίνουν, λέγοντας ότι στο 1/3 της Τουρκίας ζουν κρυπτό χριστιανοί. Ναι αλλά αν πάρουμε την Κωνσταντινούπολη με τι και με ποίους θα την αποικίσουμε, αφού ο ελληνισμός είναι μικρός και λίγος; Τώρα θα σας λύσω και αυτή την απορία, το 1/3 είπαμε πως θα μείνουν οι κρυπτό χριστιανοί. Ξεχνάτε όμως και τους κρυπτό χριστιανούς στην υπόλοιποι Τουρκία, από τον πόντο αλλά και αλλού. Που θα έρθουν σε ασφαλείς περιοχές γιατί στην υπόλοιπη Τουρκία θα σφάζονται μεταξύ τους και αυτοί θα είναι περισσότερο χριστιανοί από εμάς στην Ελλάδα! Έτσι ο πληθυσμός στην νέα βυζαντινή αυτοκρατορία, στην νέα Ελλάδα θα είναι μεγάλος και χριστιανικός.

Όσο για τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, θα φύγουν για την Δύση μέσω Σκοπίων και εδώ επιμένω σε αυτό που γράφω ή θα εξοντωθούν! Όσο για τα Σκόπια, αυτά θα διαλυθούν και θα πάρουμε και εμείς το κομμάτι που μας αναλογεί. Τα σύνορα μας θα ασφαλίσουν και δεν θα μπαίνει πια κουνούπι και μετά από χρόνια θα συνεχιστεί ο πόλεμος για να πάρουμε την Σμύρνη κλπ. Δηλαδή για να φύγουν τα υπολείμματα της Τουρκίας από τα παράλια της Μικρας Ασίας. Και επειδή δεν το καταλάβατε, για να υπάρχει ασφάλεια στην εξόρυξη πετρελαίου από το Αιγαίο.
Οι προφητείες στο σύγχρονο γίγνεσθαι! Μέρος ένατο!
Θέλετε πληροφορίες;
Πληροφορίες πάντα μαθαίνω, θα σας βάλω μια της τελευταίας στιγμής. Οι αμερικάνοι έβγαλαν ταξιδιωτική οδηγία για να προειδοποιήσουν τους αμερικάνους. Να μην ταξιδεύσουν από τον Νοέμβριο, εκτός και είναι μεγάλη ανάγκη στην Ευρώπη. Προσοχή σε όλη την Ευρώπη, δεν ανέφεραν συγκεκριμένο κράτος!

Τι θα συμβεί; μα ένας γενικός ξεσηκωμός και τρομοκρατικές επιθέσεις των μουσουλμάνων που ζουν στης χώρες αυτές φυσικά θα συμβάλουν και οι λαθρομετανάστες, για αυτό τους στέλνουν. Αυτό το κάνουν οι αμερικάνοι για να χτυπήσουν την Ευρώπη. Για αυτό έβαλαν και αυτόν τον βλάκα εδώ στην Ελλάδα. Θέλουν να χτυπήσουν την Ευρώπη γιατί θέλει μερίδιο από τα πετρέλαια. Αν τα επεισόδια θα μεταφερθούν στην Ελλάδα, δεν μπορώ να σας το πω με απόλυτη ακρίβεια. Αλλά θα γίνουν επιθέσεις. Σας έχω προειδοποιήσει αγοράστε όπλο και όσοι μπορούν μακριά από την Αθήνα.
Έχω πληροφορίες και είναι πολύ σημαντικές: ότι η ΕΥΠ ανακάλυψε κρυψώνες γεμάτες με όπλα! Προσοχή δεν μίλησα για γιάφκες, αλλά κρυψώνες με εκατοντάδες καλάσνικοφ μέσα. Τις παρακολουθεί όλες, γιατί δεν είναι μόνο μια αλλά πολλές! Σε μια μπήκαν μέσα οι πράκτορες μας, τις άλλες της παρακολουθούν. Προσοχή δεν είναι ράδιο άρβυλα, όπως δεν είναι ότι στις 12 Ιουλίου βγήκε έξω ο όλος ο στόλος μας και βρέθηκε σε αντιπαράθεση με τους τούρκους. Υπήρξε στοχοποίηση πλοίων και βρέθηκαν έτοιμοι να ανοίξουν πυρ γιατί αντιμέτωποι τους ήταν οι τούρκοι. Αλλά την αναμέτρηση την σταμάτησε ο Ερντογάν και απέλυσε τον τούρκο ναύαρχο!

Θέλετε πληροφορίες να σας πω και άλλες; Από αυτές που δεν σας της μεταφέρει η πουλημένη τηλεόραση αλλά είναι πολύ σημαντικές!
 Οι ρώσοι έστειλαν εδώ στην Ελλάδα ένα ρωσικό αποβατικό πλοίο. Αφού έκανε ένα ταξίδι πέριξ της Ελλάδας, την 28όη Οκτωβρίου βρισκότανε στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Στον 13 ρώσο τούρκικο πόλεμο έγιναν μάχες ακόμα και στην Ανδριανούπολη. Οι ρώσοι είπαν στους έλληνες να φτιάξουν ένα νεκροταφείο και ένα μικρό μνημείο, για τους στρατιώτες τους σε ελληνικό έδαφος και την 28οη Οκτωβρίου έκαναν τα εγκαίνια στο ανακαινισμένο μνημείο.

Έστειλαν την γυναίκα του ρώσου προέδρου και παρέλασε τμήμα ρώσων πεζοναυτών, στην παρέλαση που κάνουμε προς τιμήν της 28οης Οκτωβρίου! Ο αγωγός συνεχίζετε από την πλευρά των βουλγάρων και κατασκευάζεται με γοργούς ρυθμούς! Όσο για τους ρώσους περιμένουν, την αλλαγή της κυβέρνησης στην Ελλάδα για να τον ολοκληρώσουν! Έστειλαν μάλιστα και τεχνικούς για να ελέγξουν την κατάσταση του έργου!
Η φρίκη της παγκοσμιοποίησης.
Το τέλος του Καντάφι το είδατε όλοι. Το έδειξαν κιόλας στην τηλεόραση για να ξέρουν οι υπόλοιποι, τη τέλος θα έχουν άμα αντισταθούν στην παγκοσμιοποίηση. Τώρα ο λυβικός λαός θα υποφέρει και θα πεινάσει, δεν ξέρει τι τον περιμένει. Τα ίδια έπαθε ο Μουμπάραγκ στην Αίγυπτο. Έκανε το λάθος και ζήτησε περισσότερο ποσοστό, από το πετρέλαιο που βγάζουν οι ξένοι. Γιατί στην ερυθρά θάλασσα στον κόλπο του Άντεν, έχει πολλές εξέδρες πετρελαίου εκεί και το πετρέλαιο είναι σε μικρό βάθος. Ζήτησε λοιπόν λίγο παραπάνω ποσοστό για τον λαό του και τον έστειλαν στην φυλακή για να πεθάνει. Τα ποσοστά δεν είναι 20% όπως νομίζετε αλλά πολύ χαμηλά. Αλλά πως τον έφαγαν;

Στην Αμερική υπάρχει μια ΜΚΟ που την χρηματοδοτούν με 110 εκατομμύρια δολάρια από το κογκρέσο. Αυτή έχει παρακλάδια σε όλες της χώρες που της χρηματοδοτούν τα κορόιδα της κάθε χώρας. Όπως εδώ στην Ελλάδα και υποστηρίζουν τους εχθρούς της χώρας. Όπως δηλαδή τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες. Έτσι έγινε λοιπόν στην Αίγυπτο, από την αιγυπτιακή ΜΚΟ ξεκίνησαν τα γεγονότα στης πλατείες με τα SMS (Το ίδιο που κάνανε περιορισμένα το 2008 εδώ στην Αθήνα για να φάνε τον Καραμανλή)

Τώρα θα δεις τι θα πάθεις Μουμπάραγκ και τον φάγανε! Τώρα έχει σειρά η Αφρική, μετά η Συρία, αν και είναι τρομερά δύσκολο αυτό λόγο Ρωσίας
και μετά το Ιράν! Όσο για την Συρία επειδή δεν μπορούν να κάνουν τα ίδια οι αμερικάνοι, γιατί τους στηρίζουν οι ρώσοι. Εξάλλου εκεί έχουν την μοναδική βάση του ρωσικού στόλου που υπάρχει στην μεσόγειο. Έτσι βάζουν τους τούρκους να παίζουν αυτοί το παιχνίδι και να δημιουργούν προβλήματα στην Συρία! Μην ζητάτε να σας εξηγήσω τα ανεξήγητα, παίζονται πολλά παιχνίδια. Ένα όμως είναι το σίγουρο: ότι κάνουν ότι μπορούν για να καταστραφεί αυτή η χώρα.

Δηλαδή η Ελλάδα αλλά δεν θα τα καταφέρουν. Αλλά γιατί φάγανε τον Καντάφι; Μα για τα ποσοστά του πετρελαίου που έληγαν, για να κάνουν της συμφωνίες που ήθελαν. Λάθος έτσι πέρασαν στον κόσμο για δυο βασικούς λόγους: Γιατί ο Καντάφι δεν χρώσταγε και δεν έπαιρνε δάνεια και γιατί ήθελε να φτιάξει το πανά αφρικανικό νόμισμα, κάτι σαν το ευρώ της Αφρικής! Για τον ίδιο λόγο έφαγαν τον Τσαουσέσκου της Ρουμανίας, γιατί δεν ήθελε να δανειστεί και πότε τον έφαγαν; Όταν γύρισε από την συμφωνία με τον Ιράν που θα αγόραζε 100 ρουμανικά αεροπλάνα SOKO ORAO!

Γιατί με τα λεφτά που θα έπαιρνε δεν θα είχε ανάγκη να δανειστεί, έτσι τον έφαγαν και η συμφωνία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ! Έτσι έφαγαν και τον Σανταμ στο Ιράκ γιατί πούλαγε πετρέλαιο με ευρώ και όχι με δολάρια. Έτσι έφαγαν και τον Παπαδόπουλο, (όταν λέμε ισόβια εννοούμε ισόβια). Γιατί όταν έβγαιναν τα πετρέλαια είπε στους αμερικάνους: εγώ θέλω να μου αγοράζετε το πετρέλαιο πληρώνοντας με δραχμές, για να ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο το ελληνικό νόμισμα. Το τελευταίο δεν το ξέρατε και είμαι σίγουρος για αυτό.

Αλλά το πιο άξιο περίεργο από όλα, είναι η συμπεριφορά του δικού μας έλληνα πρωθυπουργού! Δεν μπορείς να καταλάβεις τι κάνει;

Και γιατί το κάνει; Μα να θέλει η Αμερική μια μικρή αδύναμη χώρα, είναι δυνατόν; Μα πως θα προστατευτούν τα πετρέλαια; Το Ισραήλ θέλει υποστήριξη ποίος θα του την δώσει; Μα οι αμερικανοί μας αγαπούν, γιατί μας δίνουν τσάμπα τόσα όπλα; Γιατί τους βρήκε κάτι διαφορετικό από αυτό που περίμεναν! Την Τουρκία να φωνάζει και να χτυπιέται και να απειλεί, γιατί ξαφνικά βγήκε εκτός από την μοιρασιά. Ας είναι καλά το παλικάρι ο Τάσος Παπαδόπουλος στην Κύπρο και ο λαός της που είπαν όχι στο σχέδιο Αναν και ο Καραμανλής εδώ στην Ελλάδα φέρθηκε έξυπνα, για αυτό και τον κυνήγησαν! Γιατί φέρετε έτσι όμως και γιατί μας πάει σε δημοψήφισμα; Όλο το σχέδιο των τελευταίων 35 ετών τώρα αποκαλύπτεται!
Θέλουν να αλώσουν την χώρα για να πάρουν τα πετρέλαια και τους τεράστιους πόρους που έχει, με το πιο μικρό ποσοστό που γίνεται. Και ακούσουν, άκουσον όσα πάρουμε δεν θα τα πάρουμε στα χέρια μας, αλλά θα δοθούν στους πιστωτές μας και εμείς εδώ στην Ελλάδα θα ψοφήσουμε από την πείνα! Αυτό κάνει ο Παπανδρέου αυτό που τον έβαλαν να κάνει, να δέσει χειροπόδαρα την χώρα. Να έχουν δικαίωμα στα πάντα οι ξένοι, στις αποφάσεις της χώρας αυτοί να κάνουν κουμάντο. Θα γίνει και το κούρεμα με όρους που συμφέρουν τους ξένους, έτσι οι τράπεζες και τα ασφαλιστικά μας ταμεία θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση. Θέλουν να εξαθλιώσουν περισσότερο τον λαό, να παίρνει 300 ευρώ σύνταξη και 400 ευρώ μισθό!
Για αυτό έφαγαν και της ηγεσία του στρατεύματος και συνολικά 15 ανώτατους αξιωματικούς. Αν κουνηθείτε σας φάγαμε λάχανο, δεν θα σώσει την χώρα κανείς. Τα έχω πει και παλιότερα πως το πετρέλαιο τελειώνει και το peek, η μέγιστη δυνατότητα παραγωγής έχει υπολογιστεί στο 2025! Έτσι τώρα πρέπει να αρχίσουν να βγαίνουν τα νέα κοιτάσματα που θα αντικαταστήσουν τα αραβικά. Είχαν τάξει και ένα ποσοστό στην Τουρκία μέσο της ενωμένης Κύπρου, αλλά δεν τους βγήκε.

Στην πορεία έβγαλαν εκτός την Τουρκία από τους σχεδιασμούς τους και αυτή λύσσαξε. Προσπάθησε να πιέσει τα γεγονότα με το Ισραήλ αλλά απέτυχε. Τώρα προσπαθεί να πιέσει στην Κύπρο, αλλά για κάποιους λόγους όλα άλλαξαν. Άσχετα αν λένε διάφορα οι αμερικανοί πχ όπως λέει η Κλίντον: τα πετρέλαια να τα μοιράσουν και οι δυο κοινότητες. Το Ισραήλ άλλα λέει και έχει διαφοροποιηθεί. Όχι στην Τουρκία είναι απειλή για αυτό και μας δίνουν τα όπλα οι αμερικάνοι.

Έτσι λοιπόν κάνει ο Παπανδρέου θέλει να μας αλυσοδέσει. Το έχουν πάρει χαμπάρι στην Ευρώπη για αυτό φωνάζουν, γιατί θίγονται και αυτοί. Ο σκοπός του κέντρου έλεγχου της εξουσίας της Ελλάδα αυτός ήταν, αλλά μάλλον αποτυγχάνει. Γιατί άλλα περίμενε να γίνουν και άλλα βγαίνουν στην πορεία! Αν τα κατάφερνε αυτά ο Παπανδρέου θα έφευγε μετά και θα έπαιρνε την εξουσία ο Σαμαράς.

Θα τον έκαναν ήρωα γιατί θα διαπραγματευότανε με τους ξένους και θα του δίνανε 2-4% παραπάνω ποσοστά, γιατί δήθεν θα υποχωρούσαν στην πυγμή του! Τα 2-4% παραπάνω δεν θα πήγαιναν στα δάνεια που χρωστάει η χώρα, αλλά θα τα έπαιρνε για να κάνει φιλολαϊκή πολιτική, αυξάνοντας τους μισθούς και της συντάξεις κατά 150-250 ευρώ! Έτσι θα έβγαινε πάλι με την στήριξη του ΛΑΟΣ και της Ντόρας. Θα έπεφτε και χρήμα στην χώρα, τόσες χιλιάδες άνθρωποι θα δούλευαν στης εξέδρες άντλησης πετρελαίου!

Όχι δεν θα τα έδιναν οι ξένοι τα ποσοστά που κανονικά μας αναλογούν 20-22% από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο. Αλλά γύρω στο 10-11% για κουτούς τους περνάς; Αν εδώ συνυπολογίσετε τα δάνεια που μας έδωσαν και πόσα θα μας πάρουν από τόκους και ποσοστά 20-22% να μας έδιναν, ούτε τα μισά δεν μας μείνουν καθαρά για την χώρα. Ήθελαν δηλαδή να πάρουν όλους τους πόρους μας τσάμπα και να μην μείνει κάτι για την χώρα! Για φαντασθείτε μια Ελλάδα με τεράστια έσοδα από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο και τα στρατηγικά μέταλλα, εδώ αναφερόμαστε για έσοδα πάνω από 80 δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως!

Ναι δεν διαβάσατε λάθος 80 δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως! Αν και είναι περισσότερα γιατί μας υπολογίζουν παραπάνω από 2 φορές την Σαουδική Αραβία και αυτή δεν έχει ούτε στρατηγικά μέταλλα, ούτε τεράστιες ποσότητες φυσικού αεριού! Για όσους δεν με πιστεύουν ξέρετε τι υπάρχει κάτω από τα Ίμια; Μα όπιο! Όχι αυτό που ξέρετε, αλλά ένα σπάνιο μέταλλο που χρησιμοποιείτε στους δορυφόρους και αυτό πουλιέται με το γραμμάριο!
Οι προφητείες στο σύγχρονο γίγνεσθαι! Μέρος δέκατο!
Έτσι λοιπόν θα βάλει το χεράκι του ο καλός μας Θεός και θα μας σώσει εμάς τους άχρηστους εδώ στην γη. Ότι και να κάνανε οι μεγάλοι για το κακό μας, όλα τα σχέδια τους θα συντριβούν. Έτσι μετά θα έχουμε μετά μια χρυσή 35ετια που πραγματικά θα φάμε με χρυσά κουτάλια.

Χωρίς να μπορούν να επέμβουν οι ξένοι στην χώρα, αλλά με τους έλληνες πιο κοντά στον Θεό! Όσο για τα μετέπειτα που θα μας συμβούν, θα τα γράψω και θα σας τα δώσω να τα διαβάσετε όταν πρέπει. Ας μην ξεχνάμε ότι σε 6 μήνες πολεμική περίοδος, δεν θα έχουμε ούτε τις απαραίτητες ποσότητες καύσιμων, ούτε της απαραίτητες ποσότητες τροφίμων. Γιατί δεν θα υπάρχουν χρήματα αλλά και πράγματα. Μην τρελαίνεστε όμως γιατί οι απώλειες θα είναι πολύ μικρές σε ανθρώπινες ζωές, προσευχή και πίστη στον θεό. Υπάρχουν γερονταδες που λένε: ότι θα πάρουν τα 2 νησιά οι τούρκοι, με απώλειες μόνο μερικούς τραυματίες!

Αν και είναι λίγο παλαβό αν το σκεφτείς, όμως έχει μια δώσει αληθοφάνειας! Πχ τι θα κάνουν 20 στρατιώτες στο Καστελόριζο; Όταν βλέπουν να γίνεται αεραπόβαση με ελικόπτερα από μακριά και πέφτουν φυλλάδια που λένε: παραδοθείτε και δεν θα σας πειράξει κανείς, ούτε εσάς, ούτε τον άμαχο πληθυσμό; Αλλά αν αντισταθείτε δεν θα λυπηθούμε κανέναν σας! Εξάλλου συμφέρει την Τουρκία να καταλάβει τα νησιά χωρίς απώλειες. Για να δείξει στον διεθνή παράγοντα ότι να δεν πολέμησε κανείς, δεν μπήκαμε μέσα με την βία και λοιπές μπούρδες! Και αυτό θα επιδιώξει, να κάνει μια ξαφνική επίθεση χωρίς απώλειες.

Για να μην γίνει πόλεμος μετά, αλλά να καταφύγει η Ελλάδα στον ΟΗΕ! Δηλαδή με απλά λόγια να μη γίνει πόλεμος αλλά συνομιλίες με βασική επιδίωξη της Τουρκίας, να κερδίσει από τις διαπραγματεύσεις. Και το χειρότερο από όλα είναι, ότι η κατάρρευση της Ελλάδας την ευνοεί. Για αυτό και προσπαθεί να ελέγξει την κατάσταση ο Ερντογάν. Γιατί δεν ήρθε η ώρα να χτυπήσουν ακόμα την Ελλάδα, όπως δηλαδή θέλουν οι τούρκοι στρατηγοί. Όσο για την Αμερική ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θέλει.

Γιατί όπως έχω ξαναπεί, υπάρχουν δυο διαφορετικοί πόλοι που συγκρούονται με διαφορετικές επιδιώξεις και διαφορετικά συμφέροντα. Ναι η πλάστιγγα  έχει γείρει προς την μια πλευρά λόγο Ισραήλ, αλλά η άλλη δεν έχει συμφωνήσει ακόμα, στο αν θα διαλύσουν ή θα αφήσουν την Τουρκία για λίγα χρόνια ακόμα, κάνοντας όμως πόλεμο με τους κούρδους. Το σίγουρο είναι πως αν και δεν ήρθε η ώρα της ακόμα, γιατί λένε Αφρική, Συρία, Ιράν πρώτα. Αλλά αν αλλάξει πορεία το Ιράν και πάει με τους αμερικανούς η Περσία, την φάγανε την Τουρκία σαν λάχανο στο λεπτό.

Οψόμεθα για την συνέχεια, αλλά επειδή δεν το καταλάβατε θα σας το πω. Από άλλο κέντρο εξουσίας ελέγχονται οι τούρκοι στρατηγοί, από άλλο ο Ερντογάν! Από άλλο ελεγχότανε ο Παπαδόπουλος, από άλλο ο Ιωαννίδης! Από άλλο κέντρο ελεγχότανε ο γερο Καραμανλής, από άλλο ο Ανδρέας Παπανδρέου! Το ένα κέντρο πολεμάει το άλλο, αναλόγως πόση δύναμη έχει. Σαν να λέμε ότι είναι 3 άτομα και χωρίζονται σε δυο και έναν, αρκετά μάθατε, πολλά σας είπα!

Για αυτό πήγε να κάνει το δημοψήφισμα ο Γιωργάκης, για να μας δέσει χειροπόδαρα. Μέχρι και η Ευρώπη τον πρόγκιξε, αλλά δεν τα κατάφερε απόλυτα να μας καταστρέψει. Η αντιπολίτευση έκανε τους κουτούς, δηλαδή ο Σαμαράς όσο μπορούσε. Αλλά δεν μπορούσαν να κατευνάσουν τα πνεύματα μετά τον ξεσηκωμό μέσα στο ΠΑΣΟΚ, γιατί αν γίνουν εκλογές με τον Παπανδρέου αρχηγό δεν θα πάρουν ούτε την ψήφο τους. Έτσι θέλουν να αλλάξουν αρχηγό. Για αυτό και τα διάφορα τσαλίμια του Βενιζέλου, ότι δήθεν αρρώστησε και μετά πήγε στην Ευρώπη. Αν και παίζονται όλα και μπορεί να είναι τελικά άλλος ο αρχηγός. Αν δεν ξεπεράσουν το 20% στην επόμενη αναμέτρηση, είναι χαμένοι από χέρι.

Όσο για την σφαγή των αρχηγών και των ανώτερων αξιωματικών που 15 αποστρατεύτηκαν. Τα δημοσιεύματα για πραξικόπημα είναι ψευδώς κατασκευασμένα. Όλοι οι αρχηγοί αντιτάχτηκαν στην περαιτέρω μείωση των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, με την κατάργηση της 1ής στρατιάς και πολλών μεγάλων μονάδων. Στην αεροπορία δεν θα πάρουν καινούργια αεροπλάνα, εκτός και μας δώσουν καμία 50 παλιά F16/30 οι αμερικανοί!
 Στο ναυτικό θα μειωθεί ακόμα πιο κάτω η οροφή του στόλου με 10 κύριες μονάδες +2 αντιτορπιλικά, αν μας τα δώσουν τελικά οι αμερικανοί.

Θα φτάσουμε σε επίπεδα δηλαδή στρατεύματος, αρνητικό για το μέλλον της χώρας. Ένας στρατός χωρίς ισχύ, αλλά αν γίνετε για την καταστολή εσωτερικών εξεγέρσεων. Όσο για τον Παπανδρέου θα παίξει το παιχνίδι για το οποίο τον βάλανε επάνω, μέχρι το τέλος πιστός στα αφεντικά του. που δεν είδαν με καλό μάτι το ευρώ και την ΕΟΚ και γιατί θέλουν να καθυποτάξουν τους έλληνες, αρπάζοντας με ληστρικές συμφωνίες ότι έχουν και δεν έχουν, χωρίς να τους ενδιαφέρει αν θα πεθάνουν από την πείνα μετά!
Μικρός Ήρωας.
Δικαίος Γεώργιος.

Categories:

Leave a Reply